Vlieg
Familie Podium Seizoen 2017-2018

Een magische interactieve circustheatervoorstelling voor kleuters van 3 tot 5 jaar.

De avond daalt neer over de stad. Is iedereen klaar? Dan beginnen we. Luister naar het verhaal van de jonge Marco die later lampionaio, lantaarnaansteker, wil worden. Bij zonsondergang zal hij de nacht aansteken en deze net voor zonsopgang weer uitdoven. Hij zal licht in de straten brengen en met zijn meterslange benen dicht bij de vlammen blijven. Want hij is niet bang voor het donker en droomt met de ogen open...
En jij, wat wil jij later worden? Ook lampionaio? We verwachten je: we hebben genoeg lantaarns voor iedereen!

Lampionaio is een lichtvoetige en magische voorstelling, spannend en kleurrijk met verrassende circusnummers, bewegende objecten en poppen.

 

Tussen 15u en 16u kan je creatief aan de slag in het bijhorende atelier ‘Hier brandt de lamp’!

een reportage over Lampionaio in 100% CULTUUR

Gerelateerde events

Paddington 2 (6+)

ontbijtfilm

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Familie Seizoen 2017-2018 Nieuw
In de langverwachte vervolgfilm op de wereldwijde kaskraker zien we Paddington gelukkig gesetteld met de familie Brown in Windsor Gardens. Daar is hij een populair lid van de gemeenschap geworden:... met Hugh Grant, Brendan Gleeson, Jim Broadbent.
Tickets

Coco (6+)

familiefilm

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Familie Seizoen 2017-2018 Nieuw
Disney•Pixar’s Coco is één groot muzikaal en kleurrijk spektakel, dat families uit alle generaties met elkaar verbindt. Ga samen met Miguel en zijn hond Dante op een onvergetelijk avontuur naar een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes.
Tickets