Podium 2020-2021 Expo 2020-2021 Podium Dans Expo / Museumcultuur

 

"Folkloristische muziek uit een nieuwe wereld", dat omschrijft het muzikale project van L.adrache. Geworteld in een levendig magma van vocale polyfonie, creëren de zes leden van de groep een krachtige harmonie tussen de rauwe sonoriteit van percussie en de hypnotische, synthetische manipulatie ervan. Dit resulteert in intieme soundscapes doorkruist door fonografische elementen, teksten en verzamelde liederen. Een onstuitbare collectieve sjamanistische omzwerving. Purcell en Bartok worden opgeroepen in een gonzend en bezwerend spel, met ondergrondse resonaties naar Laurie Anderson, Steve Reich en Moondog." Julien Bibard, Cinéma Nova

 

Het concert van L.adrache vindt plaats in het kader van KelderKamerMuziek

 

Het concert van L.adrache vindt plaats aansluitend op de dansvoorstelling Dance Diggers van Femke Gyselinck. Belangrijk: je dient apart te registreren voor de beide voorstellingen. Het concert van L.adrache is gratis, maar omwille van de Covid-19 veiligheidsvoorschriften dient u hier online te registreren. Tickets voor de voorstelling Dance Diggers kan je hier aankopen. 

 


 

Gerelateerde events

Femke Gyselinck

Never walk alone #12 | Dance Diggers

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Dans
Choreografe Femke Gyselinck (ooit docente aan de academie van Grimbergen) inviteert iedereen op een onuitgegeven dansante avond.
Tickets