Humor Podium Seizoen 2017-2018

Herneming.

Het is het leven zelf dat een klein schoftje is… het slaat, het zalft, het schuurt en het ergst van al: het eindigt. Het blijft de broers Mich en Raf Walschaerts voorstelling na voorstelling inspireren: de mens die met moeite recht blijft. En struikelt. Die telkens de moed vindt om weer op te staan... Om dan weer te struikelen. Dat dan troostend is. En om te lachen, dat zeker!

In ‘Schoft’  diept Kommil Foo zijn unieke en persoonlijke stijl verder uit: hilarisch en ontroerend tegelijk. Virtuoos gemusiceerd, loepzuiver gezongen, fysiek en stomend verteld. ‘Schoft’ werd genomineerd voor de Poelifinario 2015-2016, een prijs die jaarlijks uitgereikt wordt aan de beste cabaretvoorstelling van het seizoen.

De laatste kans om deze voorstelling (nog eens) te zien.


"Kommil Foo ontleedt de mens en doet dat meesterlijk." ****  De Morgen

Recht naar het hart… briljante voorstelling.’ ***** De Standaard  

Onversneden klasse.’ - De Redactie


Regie: Ineke Nijssen en Walter Janssens | productie: Caroline Lanoye | technische leiding: Koen Bellens

Gerelateerde events

Comedy Night Kanaalfeesten

Steven Mahieu,Nigel Williams,MC Harald Scheerlinck

| Feesttent Humbeek-Sas
Humor Stand-up Podium Seizoen 2017-2018
Tijdens de Kanaalfeesten Humbeek trakteren wij jullie graag op een Comedy Night. Place to be? Feesttent Kanaalfeesten Humbeek Sas. Line-up? MC Harald Scheerlinck, Steven Mahieu en Nigel Williams.
Tickets

Bas Birker

Je moeder

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Cabaret Podium Podium 2018-2019
Zeven jaar geleden ruilde Bas Birker Nederland in voor Antwerpen. Hij leerde er de vrouw van zijn leven kennen en samen kregen ze een dochter. Hij doet er alles aan om zich in te burgeren, maar toch weet hij: “Ik zal altijd die Hollander blijven.” In ‘Je Moeder’ grapt hij over de Vlamingen.
Tickets

Raf Walschaerts

Biecht

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Cabaret Podium Podium 2018-2019
Al 31 jaar vormt hij samen met zijn broer Kommil Foo. Nu staat Raf Walschaerts nog eens alleen op het podium. Een gitaar, een piano, een handvol songs en sterke verhalen, meer heeft hij niet nodig. Biecht, soms hilarisch en absurd, dan weer verrassend scherp. In elk geval altijd ontroerend eerlijk.
Tickets