Humor Podium Seizoen 2017-2018

Herneming.

Het is het leven zelf dat een klein schoftje is… het slaat, het zalft, het schuurt en het ergst van al: het eindigt. Het blijft de broers Mich en Raf Walschaerts voorstelling na voorstelling inspireren: de mens die met moeite recht blijft. En struikelt. Die telkens de moed vindt om weer op te staan... Om dan weer te struikelen. Dat dan troostend is. En om te lachen, dat zeker!

In ‘Schoft’  diept Kommil Foo zijn unieke en persoonlijke stijl verder uit: hilarisch en ontroerend tegelijk. Virtuoos gemusiceerd, loepzuiver gezongen, fysiek en stomend verteld. ‘Schoft’ werd genomineerd voor de Poelifinario 2015-2016, een prijs die jaarlijks uitgereikt wordt aan de beste cabaretvoorstelling van het seizoen.

De laatste kans om deze voorstelling (nog eens) te zien.


"Kommil Foo ontleedt de mens en doet dat meesterlijk." ****  De Morgen

Recht naar het hart… briljante voorstelling.’ ***** De Standaard  

Onversneden klasse.’ - De Redactie


Regie: Ineke Nijssen en Walter Janssens | productie: Caroline Lanoye | technische leiding: Koen Bellens

Gerelateerde events

Boegbeeld

Veerle Malschaert

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
‘Boegbeeld’ is een onewoman comedyshow waarin je mag lachen én huilen. Als moeder van twee kinderen, pas gescheiden en soms ontroostbaar, wil Veerle Malschaert een boegbeeld zijn. Sterk, maar kwetsbaar! Een rollercoaster van emoties, virtuoos afgewisseld met de juiste dosis humor en een schaterlach.
Tickets

The Show

Strange Comedy

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018
In de stijl van de Muppetshow ontdekken twee ongelukkige artiesten dat hun toneelattributen een eigen willetje hebben en trucs wel eens erg fout kunnen gaan! Strange Comedy is over de hele wereld gekend voor haar visuele illusies, verrassende acrobatie en bovenal hun hilarische en geliefde clownerie
Tickets

Chefs

Yllana

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018
Een prestigieuze chef-kok heeft zijn inspiratie verloren en stelt zijn vertrouwen in een maf team om een spectaculair recept te maken en zo de sterren van zijn restaurant te handhaven. Dit waanzinnig Spaans gezelschap nodigt je uit om mee te kijken naar wat in hun hilarische pot wordt gekookt.
Tickets