Humor Podium Seizoen 2017-2018

Herneming.

Het is het leven zelf dat een klein schoftje is… het slaat, het zalft, het schuurt en het ergst van al: het eindigt. Het blijft de broers Mich en Raf Walschaerts voorstelling na voorstelling inspireren: de mens die met moeite recht blijft. En struikelt. Die telkens de moed vindt om weer op te staan... Om dan weer te struikelen. Dat dan troostend is. En om te lachen, dat zeker!

In ‘Schoft’  diept Kommil Foo zijn unieke en persoonlijke stijl verder uit: hilarisch en ontroerend tegelijk. Virtuoos gemusiceerd, loepzuiver gezongen, fysiek en stomend verteld. ‘Schoft’ werd genomineerd voor de Poelifinario 2015-2016, een prijs die jaarlijks uitgereikt wordt aan de beste cabaretvoorstelling van het seizoen.

De laatste kans om deze voorstelling (nog eens) te zien.


"Kommil Foo ontleedt de mens en doet dat meesterlijk." ****  De Morgen

Recht naar het hart… briljante voorstelling.’ ***** De Standaard  

Onversneden klasse.’ - De Redactie


Regie: Ineke Nijssen en Walter Janssens | productie: Caroline Lanoye | technische leiding: Koen Bellens

Gerelateerde events

Wachten op Do Groot

Frivole Framboos

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
Bariton Peter Hens en toetsenfluisteraar Bart Van Caenegem van de Frivole Framboos gaan in hun nieuwe voorstelling op zoek naar die ene oermelodie waaruit alles - de gehele muziekgeschiedenis - is ontstaan. ‘Wachten op Do Groot’ is het wachten meer dan waard.
laatste plaatsen

Ada/Ava

Manual Cinema

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018
Dit collectief van kunstenaars uit verschillende disciplines tovert sprookjesachtige beelden op en vóór het scherm. Want in plaats van hun ingenieuze trucs, poppen en spelers te verbergen, laten de makers van Manual Cinema gewoon zien wat ze doen.
Tickets