Podium 2020-2021 WERF1853 Podium Humor


Deze voorstelling vindt plaats in het kader van onze nieuwe zomerbar WERF1853  (van 03/07 t.e.m. 25/09). 


WERF1853
Midden tussen de vele werven in Strombeek, springt er deze zomer één uit: WERF1853. De bruisende zomerbar van Cc Strombeek is een kleine oase te midden van de werken. Op reservatie én volledig coronaproof, kan je er elke vrijdagavond van begin juli tot eind september genieten van een concert, film of voorstelling.

 

JENS DENDONCKER
De eerste avond op WERF1853 wordt er één om al onze zorgen weg te lachen. Jens Dendoncker heeft de laatste jaren niet stilgezeten. Na het winnen van Humo's Comedy Cup bracht hij zijn stand-up debuut 'Bang van Dendoncker' naar de theaters in Vlaanderen (ook bij ons trouwens) en Nederland. Ondertussen blikte hij drie seizoenen in van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen', dat bekroond werd met een prestigieuze Emmy Award. Jens is als dé chouchou van Vlaanderen een graag geziene gast in tal van tv-programma's. En ook wij zien hem graag naar Strombeek komen om WERF1853 voor geopend te verklaren. 

 

VINCENT VOETEN
Jens Dendoncker komt natuurlijk niet alleen, Vincent Voeten vergezelt hem met veel plezier. In januari 2016 trok Vincent voor een open mic naar Café The Joker, een eerste van velen. Al snel ontwikkelt hij een eigen stijl die wordt getypeerd door zwartgallige dan wel absurde oneliners en een gortdroge delivery. Gortdroge humor uit de Kempen, daar kijken wij nu al naar uit. 

 

Jens Dendoncker

Gerelateerde events

WERF1853: Mooneye (solo)

| Cc Strombeek
Podium 2020-2021 WERF1853 Podium Muziek
Tijdloze, sublieme songs. Warme melodieën. Refreinen die je niet loslaten. Een gouden stem. Dat kan je verwachten van Mooneye (solo). Hij is onze tweede gast op WERF1853, de bruisende zomerbar van Cc Strombeek, een kleine oase te midden van de werken.
Tickets

WERF1853: Johan prutst (try-out)

MartHa!tentatief/Johan Petit

| Cc Strombeek
Podium 2020-2021 WERF1853 Podium Theater Humor
Johan Petit gaat al strunkelend door het leven en puurt daar zijn verhalen uit. Die zijn vaak komisch, soms ontroerend, maar altijd vanuit het hart. Speciaal voor Cc Strombeek probeert hij een aantal stukken tekst voor zijn nieuwe voorstelling uit op ons zomerterras.
Tickets