Muziek Jazz Podium Podium 2018-2019

Jef Neve bracht eind 2014 zijn eerste soloalbum ONE op de markt. Er volgde een concerttour over de hele wereld die maar liefst 2 jaar zou duren. Nu is er zijn nieuwe theatertour ‘Spirit Control’.

Jef Neve: “Wat als je voelt dat je op topsnelheid bent? Wat als plots in het midden van je leven alle zeilen in de juiste richting staan? Het gevoel dat je geest eindelijk doet wat je altijd verlangd hebt, een heerlijk gevoel van vrijheid.”

De mooiste muziek is zoals het leven op zijn best: met ruimte voor improvisatie. De mooiste stem is er subtiel uit weggelaten, zodat iedereen deze voor zichzelf kan inkleuren. Het tempo ligt hoog, de piano duwt de stroom voorwaarts, drums en elektronica doen het rommelen in de onderbuik, terwijl de strijkers voor het drama zorgen. Het gevolg zijn meeslepende songs waarin je de beat kan voelen, meegezogen in het ritme van deze tijd.

Met: Jef Neve (piano), Jens Bouttery (Drums/electronics), Lennart Heyndels (bas) en strijkkwartet.

Gerelateerde events

Bart Defoort Quintet

Inner Waves

| Schouwburg Cc Strombeek
Jazz Podium Podium 2018-2019
Met Bart Defoort (tenor Sax), Ewout Pierreux (piano), Hans Van Oost (gitaar), Christophe Devisscher (contrabas), Toni Vitacolonna (drums). Verwacht je aan nieuw repertoire gebracht door 5 Belgische topmuzikanten met een hechte sound en een intens speelplezier.
Tickets

Jens Düppe Quartet

Dancing Beauty

| Schouwburg Cc Strombeek
Jazz Podium Podium 2018-2019
Met: Jens Düppe (percussie), Frederik Köster (trompet), Lars Duppler (piano), Christian Ramond (contrabas) Diepgaande wijsheden van de muziekfilosoof John Cage worden gelinkt aan muzikale structuren, ritmes en melodieën. Het resultaat is een spannend album dat gevarieerd blijft klinken!
Tickets

Lady Linn & Her Magnificent Bigband

Voorstelling nieuw album (première)

| Schouwburg Cc Strombeek
Muziek Podium Podium 2018-2019
Lady Linn viert haar kristallen jubileum, en hoe! Voor de gelegenheid vormt ze 'Her Magnificent Seven' om tot 'Her Magnificent Bigband', bestaande uit het kruim van de Belgische muziekwereld. Speciaal voor haar bigband schreef ze 12 gloednieuwe nummers. Deze gaan live in première in Strombeek!
Tickets