Ga verder naar de inhoud

Online ticketverkoop: reserveren

Tickets kan je makkelijk online bestellen in 2 stappen.

 • Ga naar de pagina van de voorstelling waarvoor je een ticket wenst te reserveren.
 • Via de ‘Tickets’-knop bij het evenement kom je direct in het verkoopscherm terecht, waar je de bestelling verder kan afhandelen en indien gewenst ook meer tickets bestellen.

Wil je tickets voor meerdere voorstellingen tegelijk bestellen, dan kan dat op een handige manier via de ticketshop.

Heb jij een Vriendenpas van Cc Strombeek? Hou dan zeker je code bij de hand.

Boek je meteen voor minimum 5 verschillende podiumvoorstellingen, dan ontvang je automatisch een gratis Vriendenpas en wordt ook de voordelige Vriendenprijs toegepast in je bestelling. Enkel geldig wanneer je meteen voor minimum 5 voorstellingen kiest.

Online ticketverkoop: betalen

Tickets kan je onmiddellijk en veilig online betalen. Voor de veilige online betaling kan je kiezen tussen:

 • Bancontact, Maestro, Visa of Mastercard
  Je betaling wordt onmiddellijk uitgevoerd en je ontvangt meteen een mail met de bevestiging van je aankoop, samen met de digitale tickets, klaar om te printen (print at home–tickets). Heb je een waardebon van Cc Strombeek, dan kan je die ook gebruiken voor je online betaling.
 • Overschrijving
  Je ontvangt een mail met het bedrag, rekeningnummer en een gestructureerde mededeling. Betaal tijdig want je bestelling wordt automatisch verwijderd indien de betaling niet ontvangen werd binnen de 9 kalenderdagen. Na je betaling krijg je de tickets via mail toegestuurd, klaar om te printen (print at home–tickets).
 • Betaling aan het onthaal
  Je kan online gereserveerde tickets ook aan het onthaal betalen met Bancontact, Maestro, Visa, Mastercard, Randuit-cheques en cultuur- en consumptiecheques van Sodexo en Edenred of met waardebonnen van Cc Strombeek. Ook in dit geval moet de betaling binnen de 9 kalenderdagen na je reservatie gebeuren, zo niet wordt je bestelling verwijderd.

Om misverstanden betreffende betalingstermijnen te vermijden, willen we je aandacht vestigen op de datum die vermeld wordt op onze betalingsuitnodigingen. Hierop staat een ‘uiterste datum ontvangst betaling' aangegeven: dit is de datum waarop het verschuldigde bedrag op de vermelde rekening moet staan. Zorg er dus voor dat je de betaling tijdig uitvoert en hou hierbij rekening met de sluitingsdagen van banken. Indien de overschrijving ons niet op tijd bereikt, worden de tickets automatisch verwijderd uit de reservatie.

Wachtlijst

Heb je geen ticket kunnen bemachtigen, schrijf je dan zeker in op de wachtlijst.

Hoe?
Bij de uitverkochte events wordt de ticketknop vervangen door een wachtlijstknop. Vul je e-mailadres en het gewenste aantal tickets in. Wij nemen contact met je op indien er plaatsen vrijkomen, of wanneer de capaciteit kan verhoogd worden.

Tip:
Voeg tickets@ccstrombeek.be toe aan je contacten, zo mis je geen bericht!

Reserveer je liever niet online?

Indien je online problemen ondervindt, geen computer of internet hebt, helpen we graag verder aan het onthaal van Cc Strombeek. De medewerkers van het onthaal staan voor je klaar tijdens onze openingsuren.

Voor alle vragen i.v.m. tickets kan je het onthaal ook bereiken via mail op tickets@ccstrombeek.be of telefonisch op 02 263 03 43. Aan het onthaal kan je betalen met Bancontact, Maestro, Visa, Mastercard, Randuit-cheques en cultuur- en consumptiecheques van Sodexo en Edenred of een waardebon van Cc Strombeek.

Prijzen en kortingen

Bij Cc Strombeek kan je genieten van verschillende kortingen. Bij elke voorstelling vermelden we verschillende prijzen: de basisprijs, de Vriendenprijs, en de kortingstarieven 65+, -21/dagstudent. Hieronder leggen we uit van welke korting jij kan genieten.

 • Vriendenprijs
  Bij aankoop van een Vriendenpas heb je recht op een serieuze korting per voorstelling. De Vriendenpas is persoonlijk, dus je koopt met je unieke code één ticket per voorstelling. Uitzonderlijk kan de prijs van een voorstelling bepaald worden door een artiest of gezelschap waardoor er geen Vriendenprijs mogelijk is.
 • Groepen
  Je kan online tot max. 8 tickets per voorstelling reserveren zodat familieleden en vrienden samen kunnen zitten. Verzamel op voorhand alle gegevens die je nodig hebt. Hou er rekening mee dat degene die reserveert, ook de betaling dient uit te voeren.
 • Rolstoelgebruikers
  Cc Strombeek voorziet voor alle voorstellingen een plaats met goede zichtbaarheid voor 2 rolstoelen en 2 begeleiders. Begeleiders van rolstoelgebruikers mogen gratis naar de voorstelling op vertoon van hun begeleiderspas of de European Disability Card. Deze plaatsen kunnen echter niet online worden gereserveerd. Je neemt hiervoor best contact op met het onthaal. Telefonisch op 02 263 03 43 of via mail naar tickets@ccstrombeek.be.
 • Vrijetijdspas
  Houders van een vrijetijdspas genieten van een grote korting op de basisprijs. Meer info hierover vind je bij het Sociaal Huis op 02 267 15 05. Tickets enkel te reserveren bij het onthaal.

Enkele tips en weetjes

 • Alle prijzen van de tickets zijn inclusief een bijdrage van €2 voor administratiekosten en vestiaire.
 • Vul ook de persoonsgegevens aan van de tickethouders (diegenen waarvoor je reserveert).
 • Je plaatsen blijven gereserveerd zolang je werkt aan je online reservatie. 15 minuten na je laatste actie/klik wordt je sessie gestopt.
 • Begin je reservatie steeds met de voorstellingen waarvan je verwacht dat die snel uitverkocht kunnen zijn.
 • Een fout gemaakt bij je online bestelling? In het overzicht kan je je plaatsen in de zaal wijzigen of tickets verwijderen uit je bestelling.