Pop / Rock Podium Seizoen 2017-2018

Jasper Steverlinck is in de eerste plaats bekend als frontman van de succesvolle band Arid, die rond de millenniumwissel alomtegenwoordig was in de hitlijsten en op festivalpodia.

Op het ogenblik dat de groep er na goed 15 jaar de stekker uittrok, had Jasper al de eerste stappen richting een solocarrière gezet. Zo was er de hitsingle ‘Life on Mars’, een cover van David Bowie, in 2004 verscheen het album ‘Songs Of Innocence’ en hij zorgde voor kippenvel met de single ‘Things That I Should Have Done’.

Jasper Steverlinck presenteert tijdens deze tournee de langverwachte opvolger, waarvan de single 'That's not how dreams are made' al een veelbelovende voorbode was.

Op deze plaat gaat hij terug naar de bron: zijn unieke stem. Zijn schrijftalent is gerijpt, de teksten rollen schijnbaar moeiteloos over zijn tong. Klinkend als een klok, mede dankzij producer Jean Blaute. En slechts begeleid door een gitaar en de briljante piano van Valentijn Elsen, blinken de nummers uit in eenvoud. Dit najaar is Vlaanderen de eerste halte op weg naar de rest van de wereld.

 

Luister op Spotify

Gerelateerde events

Vanaf nu is het van jou

Maaike Ouboter (NL)

| Schouwburg Cc Strombeek
Pop / Rock Podium Seizoen 2017-2018
Twee seizoenen na haar debuutalbum is Maaike terug met nieuwe liedjes. Wederom neemt ze de toeschouwer mee in haar wereld van muziek en mooie liedjes aangevuld met ontwapenende anekdotes en verhalen. Haar nieuw te verschijnen album zal hierin de basis vormen.
Tickets

#1850

| Fenikshof
Te Gast MiXXit (jongeren) Pop / Rock Seizoen 2017-2018 Nieuw
De jeugdraad Grimbergen, Cc Strombeek, JH Rafiki, JH Bloem, Rochusstars Beigem en het MOP (Monitoren Ondersteunings Project) slaan de handen in elkaar voor de fuif van het jaar!