Seizoen 2020-2021 Podium 2020-2021 Podium Opera Klassiek Muziek

 

Na hun geannuleerde voorstelling op WERF1853 komen Innerwoud & Astrid Stockman toch naar Strombeek. En wat zijn we daar blij mee!

HAVEN
Haven is een interdisciplinaire samenwerking tussen enkele jonge makers. Eind 2016 regisseerde Aïda Gabriëls de performance Medeamaterial, een hedendaagse herwerking van het bekende epos dat steunt op thema’s als liefde en verraad. De omkadering voor dit creatieproces werd voorzien door muziektheater Transparant. Sopraan Astrid Stockman en contrabassist Innerwoud creëerden de muziek. Het is die muziek die ze nu live zullen brengen in onze schouwburg. 


INNERWOUD
Innerwoud is het soloproject van contrabassist Pieter-Jan Van Assche, ontstaan in 2014. Zijn muziek wordt vaak omschreven als een mix tussen ambient, drone en neoklassiek. Muzikale lagen worden live op elkaar gebouwd en versmelten met de verschillende geluiden die de contrabas produceert. Het resultaat is een melancholische reis.


ASTRID STOCKMAN
Sopraan Astrid Stockman studeerde zang en piano aan het Lemmensinstituut te Leuven. Ze vertolkte rollen zoals Venus (Venus & Adonis, Blow) en Belinda (Dido & Aeneas). Later vertolkt ze rollen als Suor Angelica, Donna Elvira (Transparant - Laika), Belinda (Scherzi Musicali), Marzelinne (Walpurgis) en werkt ze ook samen met muziektheater LOD voor de voorstelling De ongelooflijke veranderingen van Meneer Afzal. Ze tourt door België, Nederland, Frankrijk, Portugal, Spanje en Denemarken. Astrid stond op de bühne van BOZAR - begeleid door het Nationaal Orkest van België - alsook bij AMUZ, Operadagen Rotterdam, De Munt, deSingel, Concertgebouw Brugge, Cultura Nova. Eind 2018 was ze eveneens te zien in de internationale dansvoorstelling HERE.

Gerelateerde events

Belpop Bonanza Noordrand

Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium 2019-2020 Podium Muziek Covid-19
De muzikale geschiedenis van de Brusselse Noordrand is groot en bijzonder. De hoogste tijd om de rijkdom van het gebied in kaart te brengen. Dan is er maar één adres: Belpop Bonanza. Dat is de wereld van Jan Delvaux en Jimmy Dewit. Twee muziekfreaks met een specialisatie in Belgische popmuziek.
verplaatst

Landru

Het Banket / I Solisti / Vlaams Radiokoor

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Theater Klassiek
Een theaterconcert waarin de illustere zaak rond de Franse seriemoordenaar Henri-Désiré Landru wordt opgevoerd. Een spannend portret van deze gruwelijke grappenmaker, wiens geheim wellicht nooit helemaal onthuld zal worden. Jan Decleir vertelt, geflankeerd door twee sopranen en vier muzikanten.
Tickets