Familie Theater Circus Podium Podium 2018-2019

Uit de hemel dwarrelt sneeuw, het danst als een wolk vlinders op de wind. De sneeuw verandert de hele wereld, alles wordt... WIT!  
WIT, een streelzacht verhaal om met open mond naar te kijken, met je neus in de lucht en soms zelfs holderdebolder ondersteboven. Verwacht je aan lichtspel, live muziek, acrobatie, poppentheater en talloze magische voorwerpen. WIT is een ondergesneeuwd sprookje, een interactieve theater- en circusvoorstelling voor kinderen vanaf twee jaar en een begeleider. 

Een ideale eerste theaterervaring voor de allerkleinsten.

Sprookjes enzo is een gezelschap uit Antwerpen en Italië dat voorstellingen maakt voor peuters en kleuters. Circus, licht en interactie zijn de basis.
Sprookjes enzo kon ons publiek al eerder bekoren met de prachtige voorstellingen 'Lampionaio', 'Sneeuw', 'In De Wolken', 'Klein Duimpje' en 'De Tuin'.

Vanaf 45 minuten voorafgaand aan de voorstelling voorzien we een doorlopend atelier 'Zo wit als sneeuw', een knus en gezellig doe-momentje op maat van de kleinsten.
Vlieg

Gerelateerde events

Level Q (8+)

Lap vzw

| CC Strombeek - Schouwburg
Familie Theater Acrobatie Dans Podium Podium 2018-2019
In deze theatrale dansvoorstelling (of noemen we het beter een live game op scène?) gaan 4 spelers tot het uiterste. Spelen ze samen, elk voor zich of zit er een saboteur in het spel? Ze tasten elkaars grenzen af en dat van het publiek. Een verrassend fysieke voorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar
Tickets

Concerto pour deux clowns

Les Rois Vagabonds

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Muziek Humor Acrobatie Podium Podium 2018-2019
Laat je niet in het ootje nemen. Deze clowns met rode neus, schmink en extravagante kostuums zijn top mime spelers, geniale komieken, hilarische acrobaten en virtuoze muzikanten. Op de tonen van Bach, Vivaldi en Strauss brengen ze het publiek van het ene lachsalvo naar de volgende lachkick.
Tickets