Klassiek Podium Seizoen 2017-2018

Het Flanders Recorder Quartet zet haar pleidooi voor de blokfluit verder met dit tijdloze programma: Final Chapter

Met het concertprogramma ‘Final Chapter’ levert het Flanders Recorder Quartet na 30 jaar haar visitekaartje voor een laatste maal af. De traditie wil dat het ensemble elk jubileumjaar een nieuw programma voorstelt dat niet alleen een vurig pleidooi is voor het instrument, maar eveneens de zinnen van de luisteraars streelt en hun harten sneller laat slaan. Meerdere eeuwen passeren de revue in dit finale programma. Geuren en kleuren vullen elkaar aan of zorgen eerder voor contrast. In het concert komen transcripties van orgel- en traverso muziek aan bod. Composities zijn afwisselend oud en nieuw, met twee tot de verbeelding sprekende compositieopdrachten. De onverwachte noot is voor het uptempo swing repertoire. Kortom, ‘Final Chapter’ staat voor één groot blokfluitfeest; een laatste salvo kleurrijke vuurpijlen in de nacht.

Met: Bart Spanhove, Paul Van Loey, Joris Van Goethem en Tom Beets (blokfluiten).

https://www.flanders-recorder-quartet.be/jubileum.mp3

Gerelateerde events

20th Century Sax

CeDeL Saxofoonkwartet

| Oyenbrugmolen
Klassiek Podium Podium 2018-2019
Van de lichtvoetige ragtime dansen we ons een weg naar de zwoele tango. Van ons pittoreske Belgisch landschap reizen we naar de grootse Verenigde Staten van Amerika. Sta versteld van de veelzijdigheid van de saxofoon en laat je meeslepen in 20th Century Sax.
Tickets

Bram Delooze

Grand Concert

| Sacristie Abdijkerk Grimbergen
Klassiek Jazz Podium Podium 2018-2019
Bram De Looze is bekend als pianist bij LABtrio en Septych. Hij laat zijn improvisatietalent los op de gloednieuwe en totaal unieke Chris Maene Concert Grand.
Tickets