Ook erkende verenigingen zijn welkom bij ons. De activiteiten die ze in ons huis organiseren vind je hieronder. Opgelet: tickets en info zijn bij de verenigingen zelf te verkrijgen.

Wil je graag een culturele, openbare, niet-commerciële activiteit georganiseerd in Cc Strombeek/Grimbergen aankondigen en val je onder tarief 1 van het huurtarief? Vul volgend document in en de activiteit verschijnt weldra hier op onze website. Gewenste foto's/logo's kan je versturen naar kristel.cuyckens@ccstrombeek.be. 

 

Te Gast in Cc Strombeek

Hatha Yoga

Cecile De Groote

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Te Gast
Wil je de talrijke effecten van yoga en diepe ontspanning ervaren kom dan naar de yogalessen die opnieuw starten op 4 september 2017.

Midzomernachtsdroom

KT Hand in Hand

| Schouwburg Cc Strombeek
Te Gast
Een spektakel vol humor, romantiek en magie

Concertavond

Grimfonisch Orkest, PJA Big Band, Tutu Puoane

| Cc Strombeek
Te Gast
Het concert wordt een unieke muzikale avond met leerlingen van de afdeling muziek van de Gemeentelijke Academie Grimbergen en speciale gast Tutu Puoane.

Kreeftenfestijn

Homevil vzw

| Fenikshof
Te Gast
Het kreeftenfestijn wordt georganiseerd door het Steunfonds en is ten voordele van de werking van Homevil vzw.

Kronieken - multimediaal spektakel

Twan Bearda

| Abdijkerk Grimbergen
Te Gast
Al vanaf 2016 werkt de Beiaardvrienden Grimbergen aan deze voorstelling. Twan Bearda, beiaardier van Grimbergen, koos, bewerkte of herschreef de muziek voor beiaard. Twan bespeelt de torenbeiaard en wordt ondersteund met klankband, live musici en andere artiesten.