Ook erkende verenigingen zijn welkom bij ons. De activiteiten die ze in ons huis organiseren vind je hieronder. Opgelet: tickets en info zijn bij de verenigingen zelf te verkrijgen.

Wil je graag een culturele, openbare, niet-commerciële activiteit georganiseerd in Cc Strombeek/Grimbergen aankondigen en val je onder tarief 1 van het huurtarief? Vul volgend document in en de activiteit verschijnt weldra hier op onze website. Gewenste foto's/logo's kan je versturen naar kristel.cuyckens@ccstrombeek.be. 

 

Te Gast in Cc Strombeek

Hatha Yoga

Cecile De Groote

vanaf - | Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Te Gast
Wil je de talrijke effecten van yoga en diepe ontspanning ervaren? Kom dan naar de hatha yogalessen die opnieuw starten op 3 september 2018.

Kronieken - multimediaal spektakel

Twan Bearda

| Abdijkerk Grimbergen
Te Gast
Al vanaf 2016 werkt de Beiaardvrienden Grimbergen aan deze voorstelling. Twan Bearda, beiaardier van Grimbergen, koos, bewerkte of herschreef de muziek voor beiaard. Twan bespeelt de torenbeiaard en wordt ondersteund met klankband, live musici en andere artiesten.
uitverkocht

Openingsconcert 'IEDEREEN WERELDBURGER'

KON. HARMONIE SINT CECILIA

| Parochiaal ontmoetingscentrum Humbeek
Wijde Wereld Weken Te Gast
Muziek is een wereldtaal die iedereen verstaat en die mensen en culturen samenbrengt. De Koninklijke Harmonie Sint Cecilia uit Humbeek, onder leiding van haar dirigent Jurgen Peeters, neemt je mee op een muzikale wereldreis voor het openingsconcert van de Wijde Wereld Weken 2018.
Tickets

Levensreddend handelen bij baby's en kinderen

Delta Healthcare Consulting

| Cc Strombeek
Te Gast
Je bent net ouder of grootouder geworden? Wat als je (klein)kindje plots in een levensbedreigende situatie belandt? Leer in 3u tijd de correcte eerste hulp toepassen.