Podium 2020-2021 Podium Muziek


De hiphopscene bloeit in 2020 feller dan ooit, daarover kunnen we het eens zijn! Daarom maken we de foyer vrij voor een avond met de jonge belofte Frenetik. 

De Brusselse rapper Frenetik weet heel goed wat hij wil. Het is slechts een kwestie van tijd voordat hij is waar hij moet zijn. Frenetik mengt straatrap en bewuste rap op basis van paradoxale en raadselachtige punchlines. Zijn teksten moedigen ons aan om na te denken over wat er om ons heen gebeurt. Frenetik kan net zo romantisch als somber zijn door liefdes-, seks- en drugsteksten te combineren. De nieuwe 4x4 rapper.

Benieuwd hoe dat klinkt? Zak dan zeker af naar Cc Strombeek!

Gerelateerde events

School is Cool

| Eldorado
Podium 2020-2021 Podium Muziek
School is Cool, de band rond Johannes Genard, is helemaal terug met een nieuw album. Haast profetisch klinkt de titel 'Things That Don't Go Right'. 10 jaar geleden wonnen ze Humo's Rock Rally. Hun popliefde staat nog steeds centraal, maar er is ook plaats voor instrumentale opbouw en langere songs.
Tickets

Jef Neve

speelt met u!

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Jazz Muziek
Niet de aangekondigde tournee rond zijn laatste album, maar wel Jef Neve solo. Hij improviseert op aangeven van het publiek. Ontdek samen met deze meester-componist en dito improvisator waartoe hij allemaal in staat is “on the spot”.
Tickets