Podium 2019-2020 Podium Jazz


Meesterdrummer Stéphane Galland kennen we van Aka Moon, dat hij met Fabrizio Cassol en Michel Hatzigeorgiou oprichtte in 1992. Galland is een muzikant voor wie spelen met ritme gewoon de natuur is en je hoeft bij ‘KEM’ niet alles te vatten om te voelen waar hij heen wil: ritme op een frisse manier invullen. De composities teren op patronen die soms voorzien worden van een knetterende levendigheid of, net andersom, een soort van lome groove uitstralen. Daarvoor deed Galland een beroep op een stel jonge kleppers uit ‘zijn’ stad Brussel. Op het album kwam er ook nog Ravi Kulur bij op Karnatische fluit.

Bij ‘KEM’ is er een duidelijke link met het Oosten, maar ook een verwantschap met Afrikaanse muziek en, net als bij Aka Moon, de wereld van fusion en M-Base. Kortom, anno 2019 staat Stéphane Galland nog altijd garant voor een wervelend spektakel met internationale allure.


Stéphane Galland: drums 
Sylvain Debaisieux: tenorsaxofoon 
Bram De Looze: piano 
Federico Stocchi: contrabas

Gerelateerde events

Cosy Brass Quartet

Moon River & Puppet Walz

| Oyenbrugmolen
Podium 2019-2020 Podium Klassiek
2019 wordt een feestelijk jaar voor de Oyenbrugmolen en zijn omgeving. Hierbij verbindt het water van de Maalbeek heden, verleden en toekomst. Het Cosy Brass Quartet zet de elementen water en feest alvast om in bruisende muziek!
Tickets

Zomerafsluiter: Iedereen held(in)! (3+)

i.s.m. Gemeentebestuur Grimbergen, OCMW Grimbergen

| Vandernootpark
zomervakantie Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Altijd al gedroomd van ‘held(in) voor één dag’? Vandaag zorgen wij ervoor dat je kan glimmen van trots! Via tal van activiteiten beleef je een namiddag vol ‘divaplezier en heldengeweld’ samen met (o)ma of (o)pa. Spelen, zich amuseren en vooral buiten zijn staan op het zomers menu!