Podium 2019-2020 Podium Muziek


VOORSTELLING IN WESTRAND

Na twee jaren van absolute radiostilte, bezinning en ruig plattelandsleven in Kentucky, is Roos Rebergen als herboren teruggekeerd. Ze pikt de draad weer op met Sun Sun Sun Orchestra, waarmee ze eenmalig samenwerkte op een gedenkwaardige zomeravond in 2013. Het blijkt de perfecte combinatie te zijn: Roosbeef met haar Hollandse, felroze, soms schreeuwerige, maar altijd poëtische rock-'n'-roll en Sun Sun Sun, dat altijd op zoek is naar muzikale uitdagingen buiten de klassieke vijver.

Roosbeef - Raak mij aan

Gerelateerde events

The Big Drop-Out

Hof Van Eede

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2019-2020 Podium Theater
Wat als je er nu eens gewoon mee zou stoppen? Je werk, het geregelde leven, dat waar je goed in bent, wat je bepaalt. Greg Timmermans, Ans Van den Eede, Manon De Baecke en Mitch Van Landeghem stellen zich de vraag waarom die droom zo verleidelijk is...
Tickets

Johannes Verschaeve, Jan Hautekiet, Roland, Jan Douwe Kroeske

Histrylogie, het verhaal van de 2 meter sessies

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2019-2020 Podium Muziek
Ruim 1500 sessies werden er gespeeld tijdens de '2 Meter Sessies' met o.a. Coldplay, Nirvana, Triggerfinger… Nu komt Jan Douwe Kroeske met Johannes Verschaeve (The Van Jets), Roland en Jan Hautekiet het verhaal van meer dan 30 jaar ontmoetingen, herinneringen en ontroerende momenten vertellen.
Tickets