Podium 2019-2020 Podium Klassiek


Uitvoerders:

Alexei Moshkov en An Simoens (viool)
Sander Geerts (altviool)
Anthony Gröger (cello)
Roeland Hendrikx (klarinet)

Programma:

Carl Maria von Weber - Introductie, thema en variaties opus post.
Heinrich Bärmann - Klarinetkwintet nr. 3 in Es
Andreas Romberg - Klarinetkwintet opus 57
Carl Maria von Weber - Gran Quintetto opus 34


De muziek van Carl Maria von Weber verenigt virtuositeit met innige episodes. Zijn werk wordt aangevuld met klarinetkwintetten van Heinrich Bärmann, de klarinettist die Weber inspireerde, en het lyrisch kwintet van tijdgenoot Andreas Romberg.

In 2015 richtte Roeland Hendrikx zijn eigen kamermuziekensemble op, dat zich toespitst op het rijke repertoire voor klarinet, piano en strijkers in een variabele bezetting. Met het Klarinetkwintet verscheen in 2018 een cd onder het label Etcetera records met werk van Carl Maria von Weber.

Gerelateerde events

Cosy Brass Quartet

Moon River & Puppet Walz

| Oyenbrugmolen
Podium 2019-2020 Podium Klassiek
2019 wordt een feestelijk jaar voor de Oyenbrugmolen en zijn omgeving. Hierbij verbindt het water van de Maalbeek heden, verleden en toekomst. Het Cosy Brass Quartet zet de elementen water en feest alvast om in bruisende muziek!
Tickets

Zomerafsluiter: Iedereen held(in)! (3+)

i.s.m. Gemeentebestuur Grimbergen, OCMW Grimbergen

| Vandernootpark
zomervakantie Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Altijd al gedroomd van ‘held(in) voor één dag’? Vandaag zorgen wij ervoor dat je kan glimmen van trots! Via tal van activiteiten beleef je een namiddag vol ‘divaplezier en heldengeweld’ samen met (o)ma of (o)pa. Spelen, zich amuseren en vooral buiten zijn staan op het zomers menu!