Muziek Podium Seizoen 2017-2018

 

Weinig steden zijn zoveel dingen tegelijk als Parijs, en op de koop toe is de Franse hoofdstad ook nog eens de enige echte muze van het befaamde, populaire Klaraprogramma 'La Vie Est Riguelle' (elke zaterdagavond met een brede glimlach om de lippen te beluisteren tussen zes en acht). Het chansonprogramma in kwestie, gepresenteerd door Patrick Riguelle en diens – naar zeggen van Riguelle zelf – ‘oudere zus’ Jan Hautekiet, is inmiddels toe aan zijn derde seizoen.

"En drie seizoenen lang", aldus opnieuw Patrick Riguelle, "elke zaterdag, twee volle uren met Hautekiet in één kleine ruimte door willen brengen, getuigt van een onvoorwaardelijke liefde voor de medemens." Parijs en de liefde dus, de liefde voor de medemens, maar uiteraard ook en vooral voor muziek.

'Paris l’amour', de nieuwe aflevering van 'La Vie Est Riguelle' op de planken, neemt u mee op een avontuurlijke, emotierijke, melomane reis door ‘Gay Paree’. Veel aandacht zal ditmaal uitgaan naar de Grote Dames van het Franse lied: Patachou, Barbara, Juliette Gréco en Anne Sylvestre zullen zusterlijk en arm in arm met Trenet, Brel, Aznavour en Boris Vian staan te zingen. En wie er ook de stem verheft, altijd gaat het over, zingt men voor, kan het door, gebeurt het in en met… Parijs.

Begeleiding: Chris Peeters en Thierry Plas (gitaren), Gwen Cresens (accordeon), Sander Goethals (contrabas). 

Gerelateerde events

Pop-up: Sweet Billie

| Cc Strombeek
Pop-upterras MiXXit (jongeren) Muziek Podium Seizoen 2017-2018 Nieuw
Sweet Billie begon in 2016 op initiatief van de di Pinto-Brothers, die er bassiste Talisa Anibie en singer-songwriter Damia da Costa bij haalden. Samen drukken zij hun persoonlijke stempel op de soulmuziek die ze brengen. Sweet Billie gaat voor een verfrissende sound die je gewoon moét horen.