Podium 2019-2020 Podium Theater


VOORSTELLING IN WESTRAND DILBEEK


Chris Lomme is tachtig geworden. Met een handvol archiefbeelden, herinneringen en een paar voorzichtige danspasjes kijkt ze over haar schouder en blikt ze vooruit.

Tien jaar geleden schreef Michael De Cock - na lange gesprekken met Chris - 'Achter de Wolken', een theaterstuk dat later verfilmd werd en met Chris Lomme en Jo De Meyere in de hoofdrol. De voorbije maanden hebben Michael en Chris in alle stilte, ver weg van camera’s en media, gewerkt aan een nieuwe voorstelling: 'Reverence'Samen ondernamen ze een intense zoektocht naar verlies en loslaten. Michael tekent voor de tekst en de regie van de nieuwe voorstelling. Lisbeth Gruwez geeft bewegingsadvies aan een van Vlaanderens grootste diva’s en documentairemaker Kenneth Michiels doorploegde het immense VRT-archief.

Tekst en regie: Michael De Cock
Dramaturgie: Fien Leysen
Actrice: Chris Lomme
Zangcoach: Sabrina Avantario
Choreografie: Lisbeth Gruwez
Kleedster: Heidi Ehrhart
Scenografie: Stef Depover
Video: Kenneth Michiels
Lichtontwerp: Pier Gallen, Stef Depover
Video uitvoering: Pier Gallen
Licht uitvoering: Mohamed Sultan Daaboul
Geluid: Patrick Van Neck, Steven Lorie
Regie assistentie, boventiteling: Inge Floré
Toneelmeester: Jean Schols
Vertaling: Trevor Perri (NL-EN), Anne Vanderschueren (NL-FR)
Productie: KVS
Deze voorstelling kwam mee tot stand dankzij CANVAS.


Gerelateerde events

The Big Drop-Out

Hof Van Eede

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2019-2020 Podium Theater
Wat als je er nu eens gewoon mee zou stoppen? Je werk, het geregelde leven, dat waar je goed in bent, wat je bepaalt. Greg Timmermans, Ans Van den Eede, Manon De Baecke en Mitch Van Landeghem stellen zich de vraag waarom die droom zo verleidelijk is...
Tickets

Roosbeef (NL)

| Westrand Dilbeek
Podium 2019-2020 Podium Muziek
Na twee jaar absolute radiostilte is Roosbeef helemaal terug, samen met Sun Sun Sun Orchestra. Het blijkt de perfecte combinatie te zijn: Roosbeef met haar Hollandse, felroze, soms schreeuwerige, maar altijd poƫtische rock-'n'-roll en Sun Sun Sun, dat altijd op zoek is naar muzikale uitdagingen.
Tickets