Podium 2019-2020 Podium Klassiek


Met de benijdenswaardige reputatie van "grande musicienne" is Raphaella Smits Vlaanderens charmantste en betrouwbaarste exporteur van gitaar know-how.

Programma:

Maria M.Ponce - Suite en la menor
Henry Purcell - Suite no.2
Georg Philipp Telemann - Fantasie no.9
Johann Sebastian Bach - Partita Secunda BWV 1004, Chaconne

Op haar onnavolgbare wijze bespeelt ze achtsnarige gitaren en historische instrumenten. Meer dan drie decennia is ze een vaste waarde op de internationale concertpodia en muziekfestivals. Voor het recital in Grimbergen, dat volledig gewijd is aan de barokmuziek, brengt ze een John Gilbert gitaar (1980) mee. Alle werken, origineel geschreven voor viool, luit of klavecimbel, herwerkte ze voor deze achtsnarige gitaar. Hiervoor ging ze naar de essentie van de barokmuziek. Het leverde in 2018 ook een nieuwe cd op bij haar vast cd-label ‘Accent’.

Gerelateerde events

Cosy Brass Quartet

Moon River & Puppet Walz

| Oyenbrugmolen
Podium 2019-2020 Podium Klassiek
2019 wordt een feestelijk jaar voor de Oyenbrugmolen en zijn omgeving. Hierbij verbindt het water van de Maalbeek heden, verleden en toekomst. Het Cosy Brass Quartet zet de elementen water en feest alvast om in bruisende muziek!
Tickets

Zomerafsluiter: Iedereen held(in)! (3+)

i.s.m. Gemeentebestuur Grimbergen, OCMW Grimbergen

| Vandernootpark
zomervakantie Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Altijd al gedroomd van ‘held(in) voor één dag’? Vandaag zorgen wij ervoor dat je kan glimmen van trots! Via tal van activiteiten beleef je een namiddag vol ‘divaplezier en heldengeweld’ samen met (o)ma of (o)pa. Spelen, zich amuseren en vooral buiten zijn staan op het zomers menu!