Film Familie Seizoen 2017-2018 Nieuw

Beertje Paddington is intussen goed ingeburgerd bij de Familie Brown en is een populair figuur in de buurt. Hij doet verschillende klusjes om het perfecte cadeautje te kunnen kopen voor de 100ste verjaardag van tante Lucy. Wanneer hij het uiteindelijk vindt en koopt, wordt het gestolen en moeten ze op zoek naar de dief. Paddington ontdekt een nieuwe slechterik die hij zal moeten verslaan.

De productie van deze sequel werd verzorgd door David Heyman, die alle acht Harry Potter films en de ‘Fantastic Beasts’ spin-off op zijn conto heeft. De nieuwe personages worden vertolkt door Hugh Grant en Brendan Gleeson, die niet aan hun proefstuk toe zijn. Puur genieten met het hele gezin.

Regie: Paul King/ Met: Sally Hawkins, Hugh Bonneville, Julie Walters, Sanjeev Bhaskar, Jim Broadbent, Hugh Grant/ UK, 2017/ 1u25

Bekijk de trailer

Gerelateerde events

Façades

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Seizoen 2017-2018
Dit intrigerende drama volgt de 40-jarige Alex (Natali Broods), die intrekt bij haar dementerende vader (Johan Leysen) nadat haar moeder (Frieda Pittoors) hem liet stikken. Over familie, bedrog, zelfbedrog en de kunst van het vergeven.
Tickets

Detroit

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Seizoen 2017-2018
Kathryn Bigelow (The Hurt Locker) brengt in haar derde samenwerking met journalist-scenarist Mark Boal een spannende reconstructie van het Algiers Motel Incident tijdens de rassenrellen van 1967 in Detroit.
Tickets