Film Familie Seizoen 2017-2018 Nieuw

Beertje Paddington is intussen goed ingeburgerd bij de Familie Brown en is een populair figuur in de buurt. Hij doet verschillende klusjes om het perfecte cadeautje te kunnen kopen voor de 100ste verjaardag van tante Lucy. Wanneer hij het uiteindelijk vindt en koopt, wordt het gestolen en moeten ze op zoek naar de dief. Paddington ontdekt een nieuwe slechterik die hij zal moeten verslaan.

De productie van deze sequel werd verzorgd door David Heyman, die alle acht Harry Potter films en de ‘Fantastic Beasts’ spin-off op zijn conto heeft. De nieuwe personages worden vertolkt door Hugh Grant en Brendan Gleeson, die niet aan hun proefstuk toe zijn. Puur genieten met het hele gezin.

Regie: Paul King/ Met: Sally Hawkins, Hugh Bonneville, Julie Walters, Sanjeev Bhaskar, Jim Broadbent, Hugh Grant/ UK, 2017/ 1u25

Bekijk de trailer

Gerelateerde events

Human Flow

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Seizoen 2017-2018
De befaamde Chinese kunstenaar Ai Weiwei, die zelf tijdens de Culturele Revolutie in China zijn hele hebben en houden moest achterlaten, brengt in 'Human Flow' de vluchtelingencrisis op op een poëtische manier in beeld, in deze docu waarin empathie en verbeelding centraal staan.
Tickets

Darkest Hour

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Seizoen 2017-2018
Vlak nadat hij premier van Groot-Brittannië is geworden, moet Winston Churchill een allesbepalende beslissing maken. Sluit hij een vredesverdrag met de nazi's of gaat hij vechten voor zijn idealen?
Tickets