Podium 2019-2020 Podium Theater


VOORSTELLING IN WESTRAND DILBEEK

Bastardo 1, 2 en 3 bevinden zich boemplots in een wel zeer pékulaire living. Als in een rêverie kunnen ze zich ni remembreren ni hoe ze daar verschijnselt zijn. Ze hebben elkaar nog nimmer-nooit ni gezien ni (of ni of wel of ni of wel?)
Een gevoel van déjà-visie bekruipt de bastardi. Ze specu-palaveren. Moeten ze op zoek naar in- of exits? Of blijven ze beter intern? Zijn ze free willy of is hun lotto al maxi-lang getrokken?
Hoe meer ze filo-sofistikeren, hoe meer ze in achtjes draaien. De sfeer wordt para-frigide, de communicatie spruttelt. Vraag blijft: ‘Wat doen wij hier?

 

Met 'Through the Looking-Glass (and what we found there)' proberen Mats Vandroogenbroeck, Nona Demey Gallagher en Timo Sterckx een grotesk universum op te voeren waarin postmoderne taalverwarring, paranoïde waan en hol occultisme heersen. De bewoners van die wereld heten bastardo’s: zonderlinge figuren die vluchten in hun zelfgemaakte mengelmoes aan referenties, bijgelovigheden, grammatica’s en neuroses.

 

"De jury looft de volle overtuiging en tekstuele intelligentie van zoveel wonderlijk totaaltheater en devolderiaanse postapocalyptica." - Jury Theater Aan Zee

 

VAN/MET: Mats Vandroogenbroeck, Nona Demey Gallagher, Timo Sterckx 
TEKST: Mats Vandroogenbroeck
MUZIEK: Mozes Mosuse 
SCENOGRAFISCH ADVIES: Sibran Sampers 
BEELD: Helena Verheye
COACHING:  Joachim Robbrecht, Lukas Smolders, Wannes Gyselinck 

---

 

22u - JAKOMO (akoestisch) 

JAKOMO is een indieband uit Brussel. Suave rock? Jangle indie? Up-tempo slacker pop? Deze snaken serveren een cocktail van nu eens energieke, dan weer downtempo indie. Catchy en fris, voor fans van MacDemarco en King Krule.

Gerelateerde events

The Big Drop-Out

Hof Van Eede

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2019-2020 Podium Theater
Wat als je er nu eens gewoon mee zou stoppen? Je werk, het geregelde leven, dat waar je goed in bent, wat je bepaalt. Greg Timmermans, Ans Van den Eede, Manon De Baecke en Mitch Van Landeghem stellen zich de vraag waarom die droom zo verleidelijk is...
Tickets

Roosbeef (NL)

| Westrand Dilbeek
Podium 2019-2020 Podium Muziek
Na twee jaar absolute radiostilte is Roosbeef helemaal terug, samen met Sun Sun Sun Orchestra. Het blijkt de perfecte combinatie te zijn: Roosbeef met haar Hollandse, felroze, soms schreeuwerige, maar altijd poëtische rock-'n'-roll en Sun Sun Sun, dat altijd op zoek is naar muzikale uitdagingen.
Tickets