Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen

Kijk je mee? Doe je mee? Bedenk de gekste vragen en verzin de ongeloofwaardigste antwoorden. Waar begint en stopt een kunstwerk zonder eind? Hoeveel kost een centimetertje kunst? Op welke manier draag je een schilderij? Waar is André... en hoe herken je de Roemeense kunstenaar zonder zijn wit-blauw gestreepte T-shirt aan? Zoek mee naar juiste en foute antwoorden. Fantaseer, teken, schilder, plak en babbel mee over een apart schilderij over/op de schouder van kunstenaar André Cadere. Een schilderij in alle kleuren van de regenboog.

Elke tentoonstelling in Cc Strombeek vormt de aanleiding voor verrassende onderonsjes dicht bij grootse kunstwerken. We dagen je uit om al je zintuigen te gebruiken en een eigen kunstwerk te maken. Deelnemers aan het zaterdagatelier Color Box volgen deze KAAp-workshops sowieso.

Docent: Gerda Debuck

Vlieg

Gerelateerde events

Modernisme tussen twee Wereldoorlogen

Amarant cursusreeks moderne en actuele kunst

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Educatie 2019-2020 Educatie Volwassenen
Na het drama van de Eerste Wereldoorlog ruimen de kunstenaars het puin. Hun wereld ligt aan scherven, ze willen de nieuwe maatschappij een hart onder de riem steken. Kunst wordt sociaal, idealistisch, soms utopisch, maar altijd maatschappijbevestigend.