Duurzaam Educatie 2019-2020 Educatie Volwassenen

Dit evenement is geannuleerd. Gekochte tickets worden terugbetaald.
Hoe goed is de lucht in jouw straat of wijk? Dat kan je voortaan zelf meten! In deze workshop bouw je immers - in groep en onder begeleiding - je eigen luchtmeter. Je pakket bestaat uit een tiental onderdelen.

Na het bouwen, hang je de meter op aan je dakgoot, verbind je een USB-kabeltje met een stroomcontact, connecteer je de sensor met de wifi thuis en klaar is Kees!

Vanaf dan kan je op elk moment van de dag de kwaliteit van de lucht rondom jouw sensor controleren. Deze sensoren, gebaseerd op open sourcetechnologie van Luftdaten, meten fijn stof PM10 en PM2.5.

Docent:  Anton Schuurmans

Gerelateerde events

Zero Waste Rollercoaster

Workshop

| Cc Strombeek
Duurzaam Educatie 2019-2020 Educatie Volwassenen
Ben je helemaal klaar om te starten met een Zero Waste levensstijl? Wil je graag in één keer de beste, gemakkelijkste én goedkoopste tips te weten komen? Heb je zelf nog vragen bij bepaalde accessoires? Dan is deze rollercoaster iets voor jou.
Tickets

Repair Café & Swishing

| Cc Strombeek
Duurzaam Educatie 2019-2020 Educatie Volwassenen
Op deze zaterdag combineren we Repair Café met een editie van Swishing! Inmiddels een bekende en zeer bekende formule. Dus laat je kapotte toestel repareren en schaf meteen, helemaal duurzaam, een nieuwe garderobe aan.

Door De Bomen (3-12j.)

Familiefestival

| Schouwburg Cc Strombeek
Duurzaam Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Tijdens dit speelse familiefestival kan je de vroege lente ruiken, het gras tussen je tenen voelen kriebelen en de vogels horen fluiten. Laat je onderdompelen in een magisch natuuravontuur boordevol bruisende, beeldende, beestige en ‘bomige’ activiteiten voor jong en oud! Warm aanbevolen!
Tickets