Podium 2019-2020 Podium Klassiek


Lucas Blondeel bracht vorig seizoen samen met Nicolas Callot (piano) een zeer gesmaakte uitvoering van de ‘Fantasie in f’ van Franz Schubert. Nu kiest hij voor een ander meesterwerk van Schubert; de liedcyclus ‘Winterreise’.

Shadi Torbey, 3de laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd zang in 2004, neemt de rol van ‘Wanderer’ op zich. Doorheen zijn tocht in een ijzingwekkend winters landschap laat hij de luisteraar kennismaken met zijn diepste zieleroerselen, verborgen angsten en onbekende verlangens. Schubert schrijft in zijn latere periode met ‘Winterreise’ een meesterwerk van het romantisch denken, dat in het begin van de 19de eeuw langzaam terrein wint.

Lucas Blondeel en Shadi Torbi nemen je mee op tocht tijdens een winteravond die baadt in een desolate en duistere atmosfeer.

Gerelateerde events

Cosy Brass Quartet

Moon River & Puppet Walz

| Oyenbrugmolen
Podium 2019-2020 Podium Klassiek
2019 wordt een feestelijk jaar voor de Oyenbrugmolen en zijn omgeving. Hierbij verbindt het water van de Maalbeek heden, verleden en toekomst. Het Cosy Brass Quartet zet de elementen water en feest alvast om in bruisende muziek!
Tickets

Zomerafsluiter: Iedereen held(in)! (3+)

i.s.m. Gemeentebestuur Grimbergen, OCMW Grimbergen

| Vandernootpark
zomervakantie Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Altijd al gedroomd van ‘held(in) voor één dag’? Vandaag zorgen wij ervoor dat je kan glimmen van trots! Via tal van activiteiten beleef je een namiddag vol ‘divaplezier en heldengeweld’ samen met (o)ma of (o)pa. Spelen, zich amuseren en vooral buiten zijn staan op het zomers menu!