Educatie Educatie 2018-2019 paasvakantie Kinderen

Een game, een spel, een wedstrijd... We spelen zelf of we supporteren voor de deelnemers. Of het nu gooien is met ballen of met woorden, om ter snelst of om ter traagst, wie het hoogst en wie het laagst? We kennen het allemaal. Ergens in een onbekend land staan de kinder- en jongerenploegen tegenover elkaar in de belangrijkste wedstrijd van het jaar. Iedereen willen winnen! Wie speelt er nu om te verliezen?

Er gebeuren eigenaardige en onverwachte zaken. Zit er een verrader in de ploeg? Een mol die stiekem alles aan de andere ploegen vertelt? Wordt er vals gespeeld? Sommige kinderen gaan zo op in het spel, dat ze vergeten dat het maar een spel is. Ruzie is onvermijdelijk... Anderen proberen dan weer te sussen en te verzoenen. Hoe zal dit eindigen en is winnen wel zo belangrijk?

Heb jij zin om hier mee een vervolg aan te breien en één van de acteurs te zijn in dit verhaal? Schrijf je dan als de bliksem in voor deze theaterstage! Op het einde van de week is er een voorstelling voor iedereen die je wil uitnodigen. Want bij theater hoort publiek.

Voorafgaand aan de stage gaan de deelnemers in groep kijken naar de familievoorstelling ‘Level Q’ van LAP vzw.

Docenten: Hilde en Monique Maelstaf e.a.

Gerelateerde events

Zwembroek zoek? (3-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Terwijl onze voetjes bengelen in een teiltje water en onze handjes vrolijk plonsen in het nat, luisteren we naar twee verfrissende voorleesverhalen. Daarbij maken we hemelsblauwe afdrukjes op een zwem- of strandtas die je heel de zomer kan gebruiken!
Tickets