Kinderen Educatie Educatie 2018-2019

Een game, een spel, een wedstrijd... We spelen zelf of we supporteren voor de deelnemers. Of het nu gooien is met ballen of met woorden, om ter snelst of om ter traagst, wie het hoogst en wie het laagst? We kennen het allemaal. Ergens in een onbekend land staan de kinder- en jongerenploegen tegenover elkaar in de belangrijkste wedstrijd van het jaar. Iedereen willen winnen! Wie speelt er nu om te verliezen?

Er gebeuren eigenaardige en onverwachte zaken. Zit er een verrader in de ploeg? Een mol die stiekem alles aan de andere ploegen vertelt? Wordt er vals gespeeld? Sommige kinderen gaan zo op in het spel, dat ze vergeten dat het maar een spel is. Ruzie is onvermijdelijk... Anderen proberen dan weer te sussen en te verzoenen. Hoe zal dit eindigen en is winnen wel zo belangrijk?

Heb jij zin om hier mee een vervolg aan te breien en één van de acteurs te zijn in dit verhaal? Schrijf je dan als de bliksem in voor deze theaterstage! Op het einde van de week is er een voorstelling voor iedereen die je wil uitnodigen. Want bij theater hoort publiek.

Voorafgaand aan de stage gaan de deelnemers in groep kijken naar de familievoorstelling ‘Level Q’ van LAP vzw.

Docenten: Hilde en Monique Maelstaf e.a.

Gerelateerde events

Feest met Hoet (3,5-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Als je meteen denkt: “Hiep hiep hoera! Bij een feestje met een hoedje hoort vast en zeker een slokje limonade, een toefje slagroom, een hele hoop cadeautjes en een dikke kus”, dan zit je er een beetje naast.
Tickets

Stad vol dromen (4-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Heb jij er ook altijd van gedroomd je eigen stad te bouwen? In deze tweedaagse decor-workshop worden je gekste dromen werkelijkheid en bouwen we onze eigen reusachtige droomstad in het mini na.
Tickets

Blauwauw! (8-12j.)

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
In deze fotografieworkshop richten we ons op de natuur. Al wandelend zoeken en vergelijken we de verschillende planten rondom ons. Vervolgens drukken we af volgens het fotografisch principe ‘blauwdruk’. Je ontdekt wat 'een donkere kamer', 'belichtingstijd' en 'cadrage' betekent. We experimenteren!
Tickets