Kinderen Educatie Educatie 2018-2019

Hoe langer hoe meer zijn we ons minder bewust van de kleine dingen in de wereld... We kijken niet vaak meer verder dan het schermpje van onze smartphone. Weet jij hoe mooi en hoe verschillend een tak, een bloem, een blaadje, ... wel niet kan zijn? In deze fotografieworkshop richten we ons op de natuur. Al wandelend zoeken en vergelijken we de verschillende planten rondom ons. Vervolgens drukken we het af volgens het fotografisch procedé cyanotypie, ook wel blauwdruk genoemd. Hier leer je hoe je een papier lichtgevoelig kan maken, hoe je met belichtingstijd en cadrage kan spelen. Zo ontstaat er plots een beeld in de donkere kamer, dat je nadien ook mee naar huis kan nemen.

Docent: Helen Hermans

Gerelateerde events

Feest met Hoet (3,5-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Als je meteen denkt: “Hiep hiep hoera! Bij een feestje met een hoedje hoort vast en zeker een slokje limonade, een toefje slagroom, een hele hoop cadeautjes en een dikke kus”, dan zit je er een beetje naast.
Tickets

Stad vol dromen (4-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Heb jij er ook altijd van gedroomd je eigen stad te bouwen? In deze tweedaagse decor-workshop worden je gekste dromen werkelijkheid en bouwen we onze eigen reusachtige droomstad in het mini na.
Tickets