Kinderen Educatie Educatie 2018-2019

Kennen jullie "M.C. Escher"? Een Nederlandse kunstenaar die op zoek ging naar oneindigheid en in elkaar passende patronen. Hij gebruikte bijna geen kleuren, vooral zwart en wit. Hij haalt zijn inspiratie uit mozaïeken uit de 14e eeuwse bouwkunst en speelde met architectuur, perspectief en ruimte. We laten ons inspireren door dit genie in geometrie en komen zo tot zelfontworpen symmetrische street art, zoals het een echt street art artiest betaamt: buiten op groot formaat!

Docenten: Caroline Ghyssaert en Laure D'hoe

Gerelateerde events

Feest met Hoet (3,5-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Als je meteen denkt: “Hiep hiep hoera! Bij een feestje met een hoedje hoort vast en zeker een slokje limonade, een toefje slagroom, een hele hoop cadeautjes en een dikke kus”, dan zit je er een beetje naast.
Tickets

Stad vol dromen (4-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Heb jij er ook altijd van gedroomd je eigen stad te bouwen? In deze tweedaagse decor-workshop worden je gekste dromen werkelijkheid en bouwen we onze eigen reusachtige droomstad in het mini na.
Tickets

Blauwauw! (8-12j.)

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
In deze fotografieworkshop richten we ons op de natuur. Al wandelend zoeken en vergelijken we de verschillende planten rondom ons. Vervolgens drukken we af volgens het fotografisch principe ‘blauwdruk’. Je ontdekt wat 'een donkere kamer', 'belichtingstijd' en 'cadrage' betekent. We experimenteren!
Tickets