Volwassenen Educatie Educatie 2018-2019

Samen met Julie van stoffeeratelier CouleurCouleur stoffeer je (opnieuw) je eigen stoel, zeteltje of poef. Je leert werken met sangels, mousse, Dacron en stof. Alle gereedschap (compressoren met pneumatische nietpistolen, nietjes, hamers, sangelspanners, nietjeslichters, stofscharen enz.) is gratis beschikbaar. De nodige vulmaterialen, zoals mousse, zijn in de prijs inbegrepen. Breng ook zeker de eindstof mee waarmee je je meubelen wil bekleden. Opgelet: we focussen op het stofferen, niet op het naaien van bijvoorbeeld meubelhoezen.

Docent: Julie Van Hemelryck

Gerelateerde events

Art Nivo

vanaf - | Piereman
Volwassenen Educatie Educatie 2019-2020
Art Nivo is een beeldend atelier voor volwassenen met een lichte tot matige mentale beperking. Onder begeleiding van een vertrouwde begeleid(st)er van de instelling en een Art Nivobegeleider, ontplooit de groep zich tot een volwaardig onderdeel van het ‘Atelier Beeldende Kunst’.

Atelier Schilderen (najaar)

Beginners & gevorderden

| Piereman
Volwassenen Educatie Educatie 2019-2020
Iedere les onderzoeken we een beeldelement van het schilderen. Dit doen we stap voor stap, aan de hand van een syllabus. Eerst bekijken en onderzoeken we schilderijen en proberen we de technieken uit.