Humor Podium Seizoen 2017-2018

Na het opzienbarend succes van zijn vorige soloprogramma’s  is het onmogelijk om ongevoelig te blijven voor de verhalen die Wim Helsen brengt. Voor zijn vijfde solovoorstelling legde deze meester-verteller zijn oor te luisteren bij uw binnenste. Hij luisterde naar uw eenzaamste gedachten, uw meest verborgen pijn en uw diepste angsten. Kent hij die dan? Ja hoor.

‘Er wordt naar u geluisterd’ ging op 1 december 2016 in première in Amsterdam en tourde daarna een seizoen in Nederland. Nu is ze klaar voor Vlaanderen. Eerdere voorstellingen van Wim werden bekroond met de Neerlands Hoop prijs en de Poelifinario, de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling in Nederland van dat theaterseizoen.

 

“De gekte van Helsen excelleert.” - NRC

“Uniek en absurdistisch.” - Telegraaf

Grandioze acteur. Superieur.” - Parool

Wim in absolute topvorm.“ - Volkskrant

Een grootse theatergebeurtenis.” - Elsevier


Tekst en spel: Wim Helsen | Coaching: Johan Petit en Els Dejonghe | Techniek: Joris Pesic | Foto: Johan Jacobs | Ontwerp: Robert Muda Van Hamel

Gerelateerde events

Imagine Toi

Julien Cottereau

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018
‘Imagine Toi’ is een bekoorlijke en gelauwerde solovoorstelling van Julien Cottereau, jarenlang de clown-mimespeler uit 'Saltimbanco' van Cirque du Soleil. Deze ondeugende 'Peter Pan' creëert een naïef personage. Een simpele jongen die de grote mensen charmeert met zijn glimlach en spelplezier.
Tickets

Wat een geluk (Première)

Nele Bauwens

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
De hele wereld heeft kinderen. Behalve Nele Bauwens. Moet zij daarom integraal gek worden? Of kan zij juist verlicht ademhalen? 'Wat een geluk’ is de tweede cabaretvoorstelling van Nele Bauwens. Dolkomisch en doodserieus. Grappig en ontroerend. Hilarisch en poëtisch.
Tickets