Humor Podium Seizoen 2017-2018

Na het opzienbarend succes van zijn vorige soloprogramma’s  is het onmogelijk om ongevoelig te blijven voor de verhalen die Wim Helsen brengt. Voor zijn vijfde solovoorstelling legde deze meester-verteller zijn oor te luisteren bij uw binnenste. Hij luisterde naar uw eenzaamste gedachten, uw meest verborgen pijn en uw diepste angsten. Kent hij die dan? Ja hoor.

‘Er wordt naar u geluisterd’ ging op 1 december 2016 in première in Amsterdam en tourde daarna een seizoen in Nederland. Nu is ze klaar voor Vlaanderen. Eerdere voorstellingen van Wim werden bekroond met de Neerlands Hoop prijs en de Poelifinario, de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling in Nederland van dat theaterseizoen.

 

“De gekte van Helsen excelleert.” - NRC

“Uniek en absurdistisch.” - Telegraaf

Grandioze acteur. Superieur.” - Parool

Wim in absolute topvorm.“ - Volkskrant

Een grootse theatergebeurtenis.” - Elsevier


Tekst en spel: Wim Helsen | Coaching: Johan Petit en Els Dejonghe | Techniek: Joris Pesic | Foto: Johan Jacobs | Ontwerp: Robert Muda Van Hamel

Gerelateerde events

Red mij!

Els De Schepper

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
Els de Schepper is terug! Na succesvolle omzwervingen langs televisie, musical (met o.a. een glansrol in 'Piaf') en lezingen brengt ze dit jaar haar nieuwe comedyshow ‘Red mij!’. Een voorstelling over kwesties die haar al die tijd bezig houden. Meer dan ooit grappig en ontroerend.
laatste plaatsen

Crisiskok

Joost Van Hyfte

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
Deze ex-restauranthouder presenteert je - op een bedje van flauwekul, met meer dan een mespunt mensenkennis en afgewerkt met een royale toets zelfrelativering - een nieuw genre: culinaire comedy! Naast een avond bulderlachen ga je naar huis met budgetvriendelijke recepten met een 'wow-factor'.
Tickets

Boegbeeld

Veerle Malschaert

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
‘Boegbeeld’ is een onewoman comedyshow waarin je mag lachen én huilen. Als moeder van twee kinderen, pas gescheiden en soms ontroostbaar, wil Veerle Malschaert een boegbeeld zijn. Sterk, maar kwetsbaar! Een rollercoaster van emoties, virtuoos afgewisseld met de juiste dosis humor en een schaterlach.
Tickets