Humor Podium Seizoen 2017-2018

Na het opzienbarend succes van zijn vorige soloprogramma’s  is het onmogelijk om ongevoelig te blijven voor de verhalen die Wim Helsen brengt. Voor zijn vijfde solovoorstelling legde deze meester-verteller zijn oor te luisteren bij uw binnenste. Hij luisterde naar uw eenzaamste gedachten, uw meest verborgen pijn en uw diepste angsten. Kent hij die dan? Ja hoor.

‘Er wordt naar u geluisterd’ ging op 1 december 2016 in première in Amsterdam en tourde daarna een seizoen in Nederland. Nu is ze klaar voor Vlaanderen. Eerdere voorstellingen van Wim werden bekroond met de Neerlands Hoop prijs en de Poelifinario, de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling in Nederland van dat theaterseizoen.

 

“De gekte van Helsen excelleert.” - NRC

“Uniek en absurdistisch.” - Telegraaf

Grandioze acteur. Superieur.” - Parool

Wim in absolute topvorm.“ - Volkskrant

Een grootse theatergebeurtenis.” - Elsevier


Tekst en spel: Wim Helsen | Coaching: Johan Petit en Els Dejonghe | Techniek: Joris Pesic | Foto: Johan Jacobs | Ontwerp: Robert Muda Van Hamel

Gerelateerde events

Boegbeeld

Veerle Malschaert

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
‘Boegbeeld’ is een onewoman comedyshow waarin je mag lachen én huilen. Als moeder van twee kinderen, pas gescheiden en soms ontroostbaar, wil Veerle Malschaert een boegbeeld zijn. Sterk, maar kwetsbaar! Een rollercoaster van emoties, virtuoos afgewisseld met de juiste dosis humor en een schaterlach.
Tickets

The Show

Strange Comedy

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018
In de stijl van de Muppetshow ontdekken twee ongelukkige artiesten dat hun toneelattributen een eigen willetje hebben en trucs wel eens erg fout kunnen gaan! Strange Comedy is over de hele wereld gekend voor haar visuele illusies, verrassende acrobatie en bovenal hun hilarische en geliefde clownerie
Tickets

Chefs

Yllana

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018
Een prestigieuze chef-kok heeft zijn inspiratie verloren en stelt zijn vertrouwen in een maf team om een spectaculair recept te maken en zo de sterren van zijn restaurant te handhaven. Dit waanzinnig Spaans gezelschap nodigt je uit om mee te kijken naar wat in hun hilarische pot wordt gekookt.
Tickets