Dans Podium Seizoen 2017-2018


Bára Sigfúsdóttir, Masoumeh Jalalieh & SeyedAlireza Mirmohammadi - Being

'Being' is de nieuwste dansvoorstelling van Bára Sigfúsdóttir, een Brusselse choreografe met IJslandse roots. Met 'Being' gaat ze aan de slag met twee Iraanse dansers, wat een intrigerende uitwisseling tussen Oost en West oplevert. In een bewegingstaal die zowel fysiek als beeldrijk is, worden aanzetten van beide richtingen voortdurend overgenomen en eigengemaakt op een persoonlijke manier, waardoor het bewegingsmateriaal eindeloos lijkt te variëren.

Nazanin Fakoor - Light Drawings 

Nazanin Fakoor is scenografe en beeldend kunstenaar met Iraanse roots. 'Light Drawings' is een interactieve installatie waarbij een schouwspel van lichtreflecties efemere tekeningen tot stand brengt. Het bezwerende schouwspel roept beelden op van een moleculaire of kosmische wereld en neemt je verbeelding op sleeptouw in een visuele reis tussen verschillende realiteiten!

www.nazaninfakoor.com

Gerelateerde events

Never Walk Alone #3

Yumi Osanai & Boryana Todorova / Yurie Umamoto

| Cc Strombeek
Dans Podium Seizoen 2017-2018
'Trepkodoune' ontstaat uit een ontmoeting tussen de Japanse Yumi Osanai en de Bulgaarse performer Boryana Todorova. Zij onderzoeken wat hen verbindt en scheidt. Met een uitgekiende scenografie zoomen ze in op delen van het eigen lichaam.
Tickets

Never Walk Alone #4

Steven Michel & Theo Mercier

| Cc Strombeek
Dans Podium Seizoen 2017-2018
'Affordable solution for a better living' is een voorstelling voor twee dansers en IKEA-meubilair en gaat over de keuzevrijheid in een geglobaliseerde wereld. In deze voorstelling wordt het lichaam onderzocht als een zelfbouw-kit en de handleiding als choreografisch medium.
Tickets