Dans Podium Seizoen 2017-2018


Bára Sigfúsdóttir, Masoumeh Jalalieh & SeyedAlireza Mirmohammadi - Being

'Being' is de nieuwste dansvoorstelling van Bára Sigfúsdóttir, een Brusselse choreografe met IJslandse roots. Met 'Being' gaat ze aan de slag met twee Iraanse dansers, wat een intrigerende uitwisseling tussen Oost en West oplevert. In een bewegingstaal die zowel fysiek als beeldrijk is, worden aanzetten van beide richtingen voortdurend overgenomen en eigengemaakt op een persoonlijke manier, waardoor het bewegingsmateriaal eindeloos lijkt te variëren.

Nazanin Fakoor - Light Drawings 

Nazanin Fakoor is scenografe en beeldend kunstenaar met Iraanse roots. 'Light Drawings' is een interactieve installatie waarbij een schouwspel van lichtreflecties efemere tekeningen tot stand brengt. Het bezwerende schouwspel roept beelden op van een moleculaire of kosmische wereld en neemt je verbeelding op sleeptouw in een visuele reis tussen verschillende realiteiten!

www.nazaninfakoor.com


VAN: Bára Sigfúsdóttir
MET: Masoumeh Jalalieh en SeyedAlireza Mirmohammadi
MUZIEK: Eivind Lønning
KOSTUUM: Andrea Kraenzlin
LICHTONTWERP: Jan Fedinger
DRAMATURGIE: Sara Vanderieck
TECHNIEK: Marie Vandecasteele en/of Bardia Mohammad
DUUR: +/- 50 minuten
PRODUCTIE: GRIP
INTERNATIONALE SPREIDING: A Propic / Line Rousseau en Marion Gauvent
COPRODUCTIE: Kunstencentrum Vooruit / DNA - Departures and Arrivals, DansBrabant, Dance on pass on dream on, workspacebrussels / Life Long Burning, Moussem Nomadic Arts Centre, de Grote Post en C-Takt
MET STEUN VAN: fabrik Potsdam, Platform 0090, Grand Theatre en Campo
MET FINANCIËLE STEUN VAN: de Vlaamse overheid, de Ambassade van de Federale Republiek Duitsland, het Creative Europe Programme of the European Union en de stad Antwerpen
MET DANK AAN: Andrean Sigurgeirsson en Martin Blank

dopodo         DNA 
 
Life Long Burning 
 
Europa Creative 
 
Europa Culture

Gerelateerde events

Never Walk Alone #4 - focus Frankrijk

Steven Michel & Theo Mercier

| Cc Strombeek
Dans Podium Seizoen 2017-2018
'Affordable solution for better living' is een voorstelling voor één danser en IKEA-meubilair en gaat over de keuzevrijheid in een geglobaliseerde wereld. In deze voorstelling wordt het lichaam onderzocht als een zelfbouw-kit en de handleiding als choreografisch medium.
Tickets