Humor Podium Seizoen 2017-2018

De hele wereld heeft kinderen. Behalve Nele Bauwens. Moet zij daarom integraal gek worden? Of kan zij juist verlicht ademhalen? Moet zij luisteren naar haar meedogenloze vriendinnen, die nu allen twee baby’s op hun armen dragen? Moet zij de schuld geven aan haar levensgezel, die alvast is beginnen powertrainen? Of moet zij helemaal niets doen en gewoon genieten van iedere dag? Want ja, gelukkig is ze wél, Nele Bauwens.


Nele Bauwens verdiende haar eerste sporen met ‘De Alpenzusjes’, trok op tournee met Maaike Cafmeyer en danste de mambo bij ‘El Tattoo Del Tigre’. Samen met Tine Embrechts maakte ze deel uit van de humoristische meidengroep ‘Hormonia’ en zong ze in Jukebox 2000. Sinds 2014 betreedt ze solo het podium. Haar eerste cabaretvoorstelling ‘Ik moet  beter luisteren’ bezorgde haar een finaleplek in het Leids Cabaretfestival en scoorde hoge ogen bij publiek en pers

"Dit is volbloed cabaret, van deze dame gaan we nog veel horen!" - De Standaard ★★★★

‘Wat een geluk’ is de tweede cabaretvoorstelling van Nele Bauwens, waarmee ze in Strombeek in première gaat en vanaf dit najaar solo toert in Vlaanderen. Dolkomisch en doodserieus. Grappig en ontroerend. Hilarisch en poëtisch. En vooral buitengewoon persoonlijk.

Gerelateerde events

Crisiskok

Joost Van Hyfte

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
Deze ex-restauranthouder presenteert je - op een bedje van flauwekul, met meer dan een mespunt mensenkennis en afgewerkt met een royale toets zelfrelativering - een nieuw genre: culinaire comedy! Naast een avond bulderlachen ga je naar huis met budgetvriendelijke recepten met een 'wow-factor'.
Tickets

Boegbeeld

Veerle Malschaert

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
‘Boegbeeld’ is een onewoman comedyshow waarin je mag lachen én huilen. Als moeder van twee kinderen, pas gescheiden en soms ontroostbaar, wil Veerle Malschaert een boegbeeld zijn. Sterk, maar kwetsbaar! Een rollercoaster van emoties, virtuoos afgewisseld met de juiste dosis humor en een schaterlach.
Tickets

The Show

Strange Comedy

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018
In de stijl van de Muppetshow ontdekken twee ongelukkige artiesten dat hun toneelattributen een eigen willetje hebben en trucs wel eens erg fout kunnen gaan! Strange Comedy is over de hele wereld gekend voor haar visuele illusies, verrassende acrobatie en bovenal hun hilarische en geliefde clownerie
Tickets