Humor Podium Seizoen 2017-2018

De hele wereld heeft kinderen. Behalve Nele Bauwens. Moet zij daarom integraal gek worden? Of kan zij juist verlicht ademhalen? Moet zij luisteren naar haar meedogenloze vriendinnen, die nu allen twee baby’s op hun armen dragen? Moet zij de schuld geven aan haar levensgezel, die alvast is beginnen powertrainen? Of moet zij helemaal niets doen en gewoon genieten van iedere dag? Want ja, gelukkig is ze wél, Nele Bauwens.


Nele Bauwens verdiende haar eerste sporen met ‘De Alpenzusjes’, trok op tournee met Maaike Cafmeyer en danste de mambo bij ‘El Tattoo Del Tigre’. Samen met Tine Embrechts maakte ze deel uit van de humoristische meidengroep ‘Hormonia’ en zong ze in Jukebox 2000. Sinds 2014 betreedt ze solo het podium. Haar eerste cabaretvoorstelling ‘Ik moet  beter luisteren’ bezorgde haar een finaleplek in het Leids Cabaretfestival en scoorde hoge ogen bij publiek en pers

"Dit is volbloed cabaret, van deze dame gaan we nog veel horen!" - De Standaard ★★★★

‘Wat een geluk’ is de tweede cabaretvoorstelling van Nele Bauwens, waarmee ze in Strombeek in première gaat en vanaf dit najaar solo toert in Vlaanderen. Dolkomisch en doodserieus. Grappig en ontroerend. Hilarisch en poëtisch. En vooral buitengewoon persoonlijk.

Gerelateerde events

Comedy Night Kanaalfeesten

Steven Mahieu,Nigel Williams,MC Harald Scheerlinck

| Feesttent Humbeek-Sas
Humor Stand-up Podium Seizoen 2017-2018
Tijdens de Kanaalfeesten Humbeek trakteren wij jullie graag op een Comedy Night. Place to be? Feesttent Kanaalfeesten Humbeek Sas. Line-up? MC Harald Scheerlinck, Steven Mahieu en Nigel Williams.
Tickets

Bas Birker

Je moeder

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Cabaret Podium Podium 2018-2019
Zeven jaar geleden ruilde Bas Birker Nederland in voor Antwerpen. Hij leerde er de vrouw van zijn leven kennen en samen kregen ze een dochter. Hij doet er alles aan om zich in te burgeren, maar toch weet hij: “Ik zal altijd die Hollander blijven.” In ‘Je Moeder’ grapt hij over de Vlamingen.
Tickets

Raf Walschaerts

Biecht

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Cabaret Podium Podium 2018-2019
Al 31 jaar vormt hij samen met zijn broer Kommil Foo. Nu staat Raf Walschaerts nog eens alleen op het podium. Een gitaar, een piano, een handvol songs en sterke verhalen, meer heeft hij niet nodig. Biecht, soms hilarisch en absurd, dan weer verrassend scherp. In elk geval altijd ontroerend eerlijk.
Tickets