Humor Podium Seizoen 2017-2018

De hele wereld heeft kinderen. Behalve Nele Bauwens. Moet zij daarom integraal gek worden? Of kan zij juist verlicht ademhalen? Moet zij luisteren naar haar meedogenloze vriendinnen, die nu allen twee baby’s op hun armen dragen? Moet zij de schuld geven aan haar levensgezel, die alvast is beginnen powertrainen? Of moet zij helemaal niets doen en gewoon genieten van iedere dag? Want ja, gelukkig is ze wél, Nele Bauwens.


Nele Bauwens verdiende haar eerste sporen met ‘De Alpenzusjes’, trok op tournee met Maaike Cafmeyer en danste de mambo bij ‘El Tattoo Del Tigre’. Samen met Tine Embrechts maakte ze deel uit van de humoristische meidengroep ‘Hormonia’ en zong ze in Jukebox 2000. Sinds 2014 betreedt ze solo het podium. Haar eerste cabaretvoorstelling ‘Ik moet  beter luisteren’ bezorgde haar een finaleplek in het Leids Cabaretfestival en scoorde hoge ogen bij publiek en pers

"Dit is volbloed cabaret, van deze dame gaan we nog veel horen!" - De Standaard ★★★★

‘Wat een geluk’ is de tweede cabaretvoorstelling van Nele Bauwens, waarmee ze in Strombeek in première gaat en vanaf dit najaar solo toert in Vlaanderen. Dolkomisch en doodserieus. Grappig en ontroerend. Hilarisch en poëtisch. En vooral buitengewoon persoonlijk.

Gerelateerde events

Imagine Toi

Julien Cottereau

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018
‘Imagine Toi’ is een bekoorlijke en gelauwerde solovoorstelling van Julien Cottereau, jarenlang de clown-mimespeler uit 'Saltimbanco' van Cirque du Soleil. Deze ondeugende 'Peter Pan' creëert een naïef personage. Een simpele jongen die de grote mensen charmeert met zijn glimlach en spelplezier.
Tickets

Red mij!

Els De Schepper

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
Els de Schepper is terug! Na succesvolle omzwervingen langs televisie, musical (met o.a. een glansrol in 'Piaf') en lezingen brengt ze dit jaar haar nieuwe comedyshow ‘Red mij!’. Een voorstelling over kwesties die haar al die tijd bezig houden. Meer dan ooit grappig en ontroerend.
laatste plaatsen