Humor Podium Seizoen 2017-2018

De hele wereld heeft kinderen. Behalve Nele Bauwens. Moet zij daarom integraal gek worden? Of kan zij juist verlicht ademhalen? Moet zij luisteren naar haar meedogenloze vriendinnen, die nu allen twee baby’s op hun armen dragen? Moet zij de schuld geven aan haar levensgezel, die alvast is beginnen powertrainen? Of moet zij helemaal niets doen en gewoon genieten van iedere dag? Want ja, gelukkig is ze wél, Nele Bauwens.


Nele Bauwens verdiende haar eerste sporen met ‘De Alpenzusjes’, trok op tournee met Maaike Cafmeyer en danste de mambo bij ‘El Tattoo Del Tigre’. Samen met Tine Embrechts maakte ze deel uit van de humoristische meidengroep ‘Hormonia’ en zong ze in Jukebox 2000. Sinds 2014 betreedt ze solo het podium. Haar eerste cabaretvoorstelling ‘Ik moet  beter luisteren’ bezorgde haar een finaleplek in het Leids Cabaretfestival en scoorde hoge ogen bij publiek en pers

"Dit is volbloed cabaret, van deze dame gaan we nog veel horen!" - De Standaard ★★★★

‘Wat een geluk’ is de tweede cabaretvoorstelling van Nele Bauwens, waarmee ze in Strombeek in première gaat en vanaf dit najaar solo toert in Vlaanderen. Dolkomisch en doodserieus. Grappig en ontroerend. Hilarisch en poëtisch. En vooral buitengewoon persoonlijk.

Gerelateerde events

Chefs

Yllana

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018
Een prestigieuze chef-kok heeft zijn inspiratie verloren en stelt zijn vertrouwen in een maf team om een spectaculair recept te maken en zo de sterren van zijn restaurant te handhaven. Dit waanzinnig Spaans gezelschap nodigt je uit om mee te kijken naar wat in hun hilarische pot wordt gekookt.
Tickets

De Ronde van Begijn

Begijn Le Bleu

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
Een koersshow met panache waarin comedian en wielerfanaat Begijn Le Bleu aan de vooravond van de grote voorjaarsklassiekers twee bekende coureurs op bezoek krijgt: Edwig Van Hooydonck en Paul Herygers. Bernard Bidon draait ondertussen fijne muziekjes en staat garant voor een topsfeer.
Tickets

Schoft (herneming)

Kommil Foo

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
Het is het leven zelf dat een klein schoftje is… het slaat, zalft, schuurt en het ergst van al: het eindigt. In deze productie diept Kommil Foo zijn unieke en persoonlijke stijl verder uit: hilarisch en ontroerend tegelijk. Virtuoos gemusiceerd, loepzuiver gezongen, fysiek en stomend verteld.
Tickets