Trailer Minuscule

Podium 2019-2020 Podium Familie

'Een groot avontuur op microniveau'..

Tijdens het nieuwe concept ‘filmfratsen’ op zondag, trakteren we het jonge volkje op  een experimenteerlabo rond film & multimedia gevolgd door een avontuurlijke, eigenzinnige, verrassende of gewoon supergoede film voor het hele gezin.

Voor de tweede editie van ‘Filmfratsen’ kiezen we voor de kleurrijke animatiefilm Minuscule 2 (6+) die de wonderlijke insectenwereld onder de loep neemt.  Een groot avontuur op microniveau. De magnifiek geanimeerde insecten zijn te zien in een echt natuurdecor.

Wanneer de eerste sneeuw in de vallei valt, is het dringend nodig om de reserves voor te bereiden op de winter. Helaas komt bij deze voorbereiding een klein lieveheersbeestje vast te zitten in een doos - met bestemming ‘Caribisch gebied’. Een nieuwe wereld, nieuwe ontmoetingen, nieuwe gevaren ...

De film bulkt van de grappige elementen, inventieve geluidseffecten en een meeslepende soundtrack. Deze film over klein en groot, goed en kwaad, soortgenoten en erbij horen, de magische natuur én bovenal véél avontuur, zal door kinderen (en jezelf) zeker gesmaakt worden.

Vlieg

Gerelateerde events

Echo Collective

Plays Amnesiac (Radiohead)

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2019-2020 Podium Klassiek Muziek
In 2016 vroeg Kurt Overbergh (Ancienne Belgique) Echo Collective om Amnesiac van Radiohead te bewerken en het te laten klinken als een klassiek meesterwerk. Dankzij een indrukwekkende wall of sound, opgetrokken uit strijkers, piano en elektronica, zorgen ze voor een intense live ervaring.
Tickets