Vakantie Podium 2019-2020 Podium Familie Film

'Een groot avontuur op microniveau'

Tijdens het nieuwe concept ‘filmfratsen’ op zondag, trakteren we het jonge volkje op  een experimenteerlab rond film & multimedia gevolgd door een avontuurlijke, eigenzinnige, verrassende of gewoon supergoede film voor het hele gezin.

Voor de tweede editie van ‘Filmfratsen’ kiezen we voor de kleurrijke animatiefilm Minuscule 2 (5+) die de wonderlijke insectenwereld onder de loep neemt.  Een groot avontuur op microniveau. De magnifiek geanimeerde insecten zijn te zien in een echt natuurdecor.

Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming... de Caraïben! Tijd voor het rescueteam om in actie te komen! Een mier, een spin en een lieveheersbeestje belanden zo aan de andere kant van de wereld. Maar komt hun hulp nog op tijd?

De film bulkt van de grappige elementen, inventieve geluidseffecten en een meeslepende soundtrack. Deze film over klein en groot, goed en kwaad, soortgenoten en erbij horen, de magische natuur én bovenal véél avontuur, zal door kinderen (en jezelf) zeker gesmaakt worden.

Vlieg

Gerelateerde events