Podium 2019-2020 Podium Jazz Klassiek Muziek


Michelino Bisceglia dompelt het publiek onder in de vele fantasiewerelden van Tim Burton. Samen met 7 muzikanten en een jeugdkoor geeft hij een alternatieve interpretatie van de muziek uit de films van de wereldberoemde regisseur.

Michelino Bisceglia geniet vooral naamsbekendheid door zijn filmsoundtracks van o.a. 'Marina', 'Blue Bird', 'De Bende van Jan de Lichte' en 'Hannah'. Voor ‘Marina’ ontving hij op het filmfestival van Gent zelfs een World Soundtrack Award.

Tijdens de voorstelling krijgt u een alternatieve interpretatie voorgeschoteld van de filmmuziek die Bisceglia zelf componeerde. Maar bovenal veel muziek uit de films van Tim Burton!

Michelino Bisceglia: piano
Werner Lauscher: bas 
Marc Léhan: drums
Gaetan La Mela: percussie 
Mario Villuendas: cello
Firas Al Alwani: klarinet/basklarinet 
Karlijn Noten: zang 
(tb) jeugdkoor

Gerelateerde events

Brasil Pra Mim

René Calvin

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2019-2020 Podium Jazz Wereld
Met René Calvin (bas en zang), Wout Gooris (piano en toetsen), Alexandre Cavalière (viool), Nica Manssens (drums) | Op zijn recentste album ‘Brazil pra Mim’ vermengt Calvin afro-funk-jazz composities met Bossa Nova, Samba en Flamenco.
Tickets

Bruno Vansina 12/12

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2019-2020 Podium Jazz
Bruno Vansina (saxofoon, composities en artistiek concept), Cyrille Obermüller (contrabas), Teun Verbruggen (drums), Kim Vreys / Bram Goots (video), Roel Snellebrand (geluid)
Tickets