Humor Podium Seizoen 2017-2018

2017. De misnoegdheid grijpt vrolijk om zich heen. Amerika wordt geleid door een kwaaie cavia op een oranje lederen zetel. Terreur teistert het oude continent. Maar dat kan de Belgen niet meer deren. Angst is even banaal geworden als files, staatshervormingen en graaiende politici. Tijd voor een feestje. Eén voor allen. Eén voor één!

De eindejaarsconference van Michael Van Peel, intussen een vaste waarde zowel in de theaters als op radio en televisie, wordt traditioneel uitgezonden op oudejaarsavond. Maar één ding is zeker: niets gaat boven hem live aan het werk zien in onze schouwburg.

 

Een magische conference!” - De Standaard ★★★★★

Een pijnlijk grappig statement” - De Morgen ★★★★★

De streken van een stand-upper, de theatraliteit van een conferencier, de wereldbeschouwing van een columnist en de fluwelen durf van een rebel in kostuum” - Cobra ★★★★★

 

Tekst en spel: Michael Van Peel | Foto: Johannes Vande Voorde

i.s.m. Canvas, Radio 1, Arenbergschouwburg en Café The Joker

Gerelateerde events

Imagine Toi

Julien Cottereau

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018
‘Imagine Toi’ is een bekoorlijke en gelauwerde solovoorstelling van Julien Cottereau, jarenlang de clown-mimespeler uit 'Saltimbanco' van Cirque du Soleil. Deze ondeugende 'Peter Pan' creëert een naïef personage. Een simpele jongen die de grote mensen charmeert met zijn glimlach en spelplezier.
Tickets

Wat een geluk (Première)

Nele Bauwens

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
De hele wereld heeft kinderen. Behalve Nele Bauwens. Moet zij daarom integraal gek worden? Of kan zij juist verlicht ademhalen? 'Wat een geluk’ is de tweede cabaretvoorstelling van Nele Bauwens. Dolkomisch en doodserieus. Grappig en ontroerend. Hilarisch en poëtisch.
Tickets