Trailer Incontri

Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen


We toveren het domein van de Charleroyhoeve om in een lumineus mysterieus landschap waar licht en vuur centraal staan.

Bij valavond steken we de vuren aan en nodigen we je uit op een nieuw merkwaardig lichtfestival op een prachtige sfeervolle plek.
Creeër verrassende sfeerlichtjes, ontdek de mooiste vuurvliegjes, schep jouw eigen gepersonaliseerde fakkel en ga mee op lichtjeswandeling doorheen de boomgaard van de Charleroyhoeve. Of wil je liever ondergedompeld worden in een winters verhaal?
We vinden een mooi evenwicht tussen verlichte activiteiten outdoor en creatieve momenten gezellig warm binnen. Lekkernijen kan je verkrijgen aan de bijpassende foodtrucs op het binnenplein.

Als feeërieke afsluiter nodigt het gezelschap Sprookjes enzo groot en klein uit op een eigenzinnig vuurspektakel in openlucht. Met Incontri#2 (Italiaans voor ‘ontmoetingen') vertellen ze een klein verhaal vol sterke beelden dat je doet wandelen tussen de sterren en laat dansen tussen de vlammen. Paraplu’s worden draaimolens van vuur, vuurslangen schieten weg in het donker…

Kom en ontdek hoe we samen die koude herfstavond transformeren naar een warm lumineus feest.

i.s.m. Gemeentebestuur en jeugddienst Grimbergen

Vlieg

Gerelateerde events

Zomerafsluiter: Iedereen held(in)! (3+)

i.s.m. Gemeentebestuur Grimbergen, OCMW Grimbergen

| Vandernootpark
zomervakantie Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Altijd al gedroomd van ‘held(in) voor één dag’? Vandaag zorgen wij ervoor dat je kan glimmen van trots! Via tal van activiteiten beleef je een namiddag vol ‘divaplezier en heldengeweld’ samen met (o)ma of (o)pa. Spelen, zich amuseren en vooral buiten zijn staan op het zomers menu!

Art Nivo

vanaf - | Piereman
Educatie 2019-2020 Educatie Volwassenen
Art Nivo is een beeldend atelier voor volwassenen met een lichte tot matige mentale beperking. Onder begeleiding van een vertrouwde begeleid(st)er van de instelling en een Art Nivobegeleider, ontplooit de groep zich tot een volwaardig onderdeel van het ‘Atelier Beeldende Kunst’.

MuzeWoze

vanaf - | Gemeentelijke Academie Grimbergen
Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen
MuzeWoze biedt muzische vorming waarin Muziek en Woord uitgebreid aan bod zullen komen. Gedurende een uurtje per week wordt er samen geëxperimenteerd met noten, ritmes en woorden.