MiXXit (jongeren) Jazz Muziek Podium Seizoen 2017-2018 Nieuw

Vrijdag 27 april organiseert Poppunt de derde editie van Lokale Helden. Net als vorig jaar doen wij hier opnieuw aan mee.

Lies Van Lammeren uit Humbeek schitterde recent nog in de VTM talentenwedstrijd The Voice. Samen met Evelien Moens vormt zij het muziekduo Pipas. Aansluitend op de jongerenvoorstelling van Hand in Hand zullen zij een (gratis!) live set spelen in onze foyer.

 

Naar aanleiding van haar deelname aan The Voice vertelde Lies Van Lammeren het volgende in Het Nieuwsblad:

“Vanaf mijn zes jaar, maar pas op mijn zeventiende ben ik gitaar en zang gaan volgen. Toen ik naar Grimbergen verhuisde, ben ik daar in de muziekacademie beland. Nadat ik die opleiding succesvol had afgerond, stapte ik er over naar pop en jazz. Na de klassieke opleiding wilde ik bezig blijven met muziek.”

”Ik speel gitaar, Evelien speelt percussie en we zingen alles tweestemmig. We treden vooral in eigen streek op en componeren zelf onze nummers. Onlangs traden we nog op voor de grote benefietactie ‘Steun Max’ en tijdens de plechtigheid voor het ereburgerschap van Hugo Broos."

"Ook bij de opening van de nieuwe lokalen van de chirojongens van Humbeek in het voorjaar volgend jaar willen we zeker optreden. Mijn man David Sonck bracht zijn jeugd immers bij de chiro door. Toen de lokalen twee jaar geleden afbrandden, was dat heel emotioneel. Nu zijn de lokalen dankzij benefiet- en steunacties opnieuw opgebouwd. Bij die opening optreden, zal heel speciaal zijn.”

(fragment uit interview door Joris Herpol, Het Nieuwsblad, 13/10/2017)

Gerelateerde events