Vlieg
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018

Onheilspellend gerommel. Een vreemd personage, gekleed in een te korte broek en grappige hoed, wordt naar de coulissen verwezen om er te gaan vegen. Tot hij ontdekt dat hij wordt gadegeslagen.

‘Imagine Toi’ is een bekoorlijke en gelauwerde solovoorstelling van Julien Cottereau, jarenlang de clown-mimespeler uit 'Saltimbanco' van Cirque du Soleil. Deze ondeugende 'Peter Pan' creëert een naïef personage, zachtaardig én kwaadaardige streng. Een simpele jongen die de grote mensen charmeert met zijn glimlach en spelplezier.

Met een precisie van mime, beweging en geluidjes creëert Julien een wereld van gekke monsters en spokende prinsessen. Zonder decor, accessoires of kunstgrepen. Als hij iets nodig heeft, vindt hij het uit. ‘Imagine Toi’ is een allesomvattend spektakel, vol tedere emoties, en van een poëtische schoonheid, dat tegemoetkomt aan het mooiste, zeldzaamste en meest dierbare in onszelf: de verwondering uit onze kindertijd.

‘Imagine Toi’, ooit gecreëerd voor het festival van Avignon in 2006, is voor een éénmalige  Vlaamse tournee uitzonderlijk te zien in Cc Strombeek.


De terugkeer naar de werkelijkheid valt moeilijk, ook voor het volwassen publiek” -  ECHOES

Sommige voorstellingen creëren een hemels plezier waarvan je de schoonheid niet kan verklaren” - A NOUS PARIS

De toeschouwers vergapen zich aan een grappig, surrealistisch en ongelofelijk poëtisch universum. Du jamais vu!” -  LA VOIX DU NORD

Auteur & Spel: Julien Cottereau/ Regie: Erwan Daouphars/ Artistieke samenwerking: Fane Desrues/ Licht: Idalio Guerreiro & Meddhi Iza/ Geluid: Marchand Morgan & Gregory  & Rouault & Lukas Areski/ Kostuums: Renato Bianchi / Coproductie: Quartier Libre & La Cie de la Liberté

Gerelateerde events

Solan & Ludwig: de grote kaasrace (6+)

ontbijtfilm

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Familie Seizoen 2017-2018
In Noorwegen zijn Solan en Ludwig een waar begrip en hun films echte kaskrakers. De nieuwe Solan & Ludwig-film uit de befaamde Noorse stop-motion animatiestudio heeft opnieuw het hart op de juiste plaats. Een spannend avontuur dat baadt in een oergezellige Scandinavische sfeer.
Tickets

Bos Op Stelten: Curieuze Creaturen (3-12j.)

Bos Op Stelten

| Prinsenbos
Familie Podium Seizoen 2017-2018
Bos Op Stelten staat garant voor een heerlijk veelzijdig familiefestival op een uitzonderlijk groene locatie! Ga op ontdekking door het Prinsenbos en ontmoet eigenzinnige acts, ontdek meeslepende workshops en val van de ene verbazing in de andere tijdens de meest bijzondere locatievoorstellingen.

Bigfoot Junior (6+)

ontbijtfilm

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Familie Seizoen 2017-2018
Wanneer de 13-jarige Adam het mysterie rondom zijn verdwenen vader probeert op te lossen, komt hij erachter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot. Terwijl ze samen proberen de verloren tijd in te halen, ontdekt Adam dat hij eveneens beschikt over superkrachten!
Tickets