Vlieg
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018

Onheilspellend gerommel. Een vreemd personage, gekleed in een te korte broek en grappige hoed, wordt naar de coulissen verwezen om er te gaan vegen. Tot hij ontdekt dat hij wordt gadegeslagen.

‘Imagine Toi’ is een bekoorlijke en gelauwerde solovoorstelling van Julien Cottereau, jarenlang de clown-mimespeler uit 'Saltimbanco' van Cirque du Soleil. Deze ondeugende 'Peter Pan' creëert een naïef personage, zachtaardig én kwaadaardige streng. Een simpele jongen die de grote mensen charmeert met zijn glimlach en spelplezier.

Met een precisie van mime, beweging en geluidjes creëert Julien een wereld van gekke monsters en spokende prinsessen. Zonder decor, accessoires of kunstgrepen. Als hij iets nodig heeft, vindt hij het uit. ‘Imagine Toi’ is een allesomvattend spektakel, vol tedere emoties, en van een poëtische schoonheid, dat tegemoetkomt aan het mooiste, zeldzaamste en meest dierbare in onszelf: de verwondering uit onze kindertijd.

‘Imagine Toi’, ooit gecreëerd voor het festival van Avignon in 2006, is voor een éénmalige  Vlaamse tournee uitzonderlijk te zien in Cc Strombeek.


De terugkeer naar de werkelijkheid valt moeilijk, ook voor het volwassen publiek” -  ECHOES

Sommige voorstellingen creëren een hemels plezier waarvan je de schoonheid niet kan verklaren” - A NOUS PARIS

De toeschouwers vergapen zich aan een grappig, surrealistisch en ongelofelijk poëtisch universum. Du jamais vu!” -  LA VOIX DU NORD

Auteur & Spel: Julien Cottereau/ Regie: Erwan Daouphars/ Artistieke samenwerking: Fane Desrues/ Licht: Idalio Guerreiro & Meddhi Iza/ Geluid: Marchand Morgan & Gregory  & Rouault & Lukas Areski/ Kostuums: Renato Bianchi / Coproductie: Quartier Libre & La Cie de la Liberté

Gerelateerde events

Chefs

Yllana

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018
Een prestigieuze chef-kok heeft zijn inspiratie verloren en stelt zijn vertrouwen in een maf team om een spectaculair recept te maken en zo de sterren van zijn restaurant te handhaven. Dit waanzinnig Spaans gezelschap nodigt je uit om mee te kijken naar wat in hun hilarische pot wordt gekookt.
Tickets

Door de Bomen (3-12j.)

Door De Bomen

| Cc Strombeek
Familie Podium Seizoen 2017-2018
Ook bij de vierde editie van deze levendige kinderkunstendag nemen we de natuur als oneindige inspiratiebron en ga je met de hele familie aan de slag! We beloven een namiddag vol plezier, cultuur en natuur. Laat je onderdompelen in een magisch natuuravontuur...

Paddington 2 (6+)

ontbijtfilm

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Familie Seizoen 2017-2018 Nieuw
In de langverwachte vervolgfilm op de wereldwijde kaskraker zien we Paddington gelukkig gesetteld met de familie Brown in Windsor Gardens. Daar is hij een populair lid van de gemeenschap geworden:... met Hugh Grant, Brendan Gleeson, Jim Broadbent.
Tickets