Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018

Onheilspellend gerommel. Een vreemd personage, gekleed in een te korte broek en grappige hoed, wordt naar de coulissen verwezen om er te gaan vegen. Tot hij ontdekt dat hij wordt gadegeslagen.

‘Imagine Toi’ is een bekoorlijke en gelauwerde solovoorstelling van Julien Cottereau, jarenlang de clown-mimespeler uit 'Saltimbanco' van Cirque du Soleil. Deze ondeugende 'Peter Pan' creëert een naïef personage, zachtaardig én kwaadaardige streng. Een simpele jongen die de grote mensen charmeert met zijn glimlach en spelplezier.

Met een precisie van mime, beweging en geluidjes creëert Julien een wereld van gekke monsters en spokende prinsessen. Zonder decor, accessoires of kunstgrepen. Als hij iets nodig heeft, vindt hij het uit. ‘Imagine Toi’ is een allesomvattend spektakel, vol tedere emoties, en van een poëtische schoonheid, dat tegemoetkomt aan het mooiste, zeldzaamste en meest dierbare in onszelf: de verwondering uit onze kindertijd.

‘Imagine Toi’, ooit gecreëerd voor het festival van Avignon in 2006, is voor een éénmalige  Vlaamse tournee uitzonderlijk te zien in Cc Strombeek.


De terugkeer naar de werkelijkheid valt moeilijk, ook voor het volwassen publiek” -  ECHOES

Sommige voorstellingen creëren een hemels plezier waarvan je de schoonheid niet kan verklaren” - A NOUS PARIS

De toeschouwers vergapen zich aan een grappig, surrealistisch en ongelofelijk poëtisch universum. Du jamais vu!” -  LA VOIX DU NORD

Auteur & Spel: Julien Cottereau/ Regie: Erwan Daouphars/ Artistieke samenwerking: Fane Desrues/ Licht: Idalio Guerreiro & Meddhi Iza/ Geluid: Marchand Morgan & Gregory  & Rouault & Lukas Areski/ Kostuums: Renato Bianchi / Coproductie: Quartier Libre & La Cie de la Liberté

Vlieg

Gerelateerde events

Bos Op Stelten (3-12j.)

Familiefestival: Magische mysteries

| Prinsenbos
Familie Animatie Festival Podium Podium 2018-2019
Bos Op Stelten staat opnieuw garant voor een feeëriek cultuurfestival op een groene locatie in hartje Grimbergen. Het Prinsenbos is die dag dé place to be voor gezinnen om op ontdekking te trekken langs tal van magische figuren en mysterieuze acts, workshops en animaties.
Tickets