Humor Podium Seizoen 2017-2018

“Tja, het is crisis eh!”

Tussen alle berichten over fluctuerende beurscijfers en bankencrisis door vraagt Joost zich af of er nog plaats en tijd is om gewoon te koken voor vrienden thuis?  Pop-uprestaurants en arty-farty zomerbars schieten als paddenstoelen uit de grond en we zouden er onze laatste spaarcent spenderen. Maar waarom koken we niet gewoon thuis voor vrienden? Geen tijd? Te duur? Te veel afwas? Joost levert jou het antwoord met zijn nieuwe comedyshow. Naast een avond bulderlachen ga je naar huis met een lading budgetvriendelijke recepten met een enorme 'wow-factor'. Laat je verleiden door de crisis kok. Deze ex-restauranthouder presenteert je - op een bedje van flauwekul, met meer dan een mespunt mensenkennis en afgewerkt met een royale toets zelfrelativering – een heel nieuw genre: culinaire comedy!

Gerelateerde events

Chefs

Yllana

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018
Een prestigieuze chef-kok heeft zijn inspiratie verloren en stelt zijn vertrouwen in een maf team om een spectaculair recept te maken en zo de sterren van zijn restaurant te handhaven. Dit waanzinnig Spaans gezelschap nodigt je uit om mee te kijken naar wat in hun hilarische pot wordt gekookt.
Tickets

De Ronde van Begijn

Begijn Le Bleu

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
Een koersshow met panache waarin comedian en wielerfanaat Begijn Le Bleu aan de vooravond van de grote voorjaarsklassiekers twee bekende coureurs op bezoek krijgt: Edwig Van Hooydonck en Paul Herygers. Bernard Bidon draait ondertussen fijne muziekjes en staat garant voor een topsfeer.
Tickets

Schoft (herneming)

Kommil Foo

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
Het is het leven zelf dat een klein schoftje is… het slaat, zalft, schuurt en het ergst van al: het eindigt. In deze productie diept Kommil Foo zijn unieke en persoonlijke stijl verder uit: hilarisch en ontroerend tegelijk. Virtuoos gemusiceerd, loepzuiver gezongen, fysiek en stomend verteld.
Tickets