Podium 2020-2021 Podium Jazz Muziek


In een wereld waar alle data en (fake?) feiten heel direct beschikbaar zijn, heeft Jef Neve nood aan het mysterie: respect en een diepe buiging voor de schoonheid van het ongekende, het bevrijdende plezier van kinderlijke naïviteit, het witte laken van sereniteit, de totale afwezigheid van het exacte en de overgave aan het allesomvattende. 

Met zijn nieuwe album ‘Mysterium’ serveert Jef Neve je een bijzondere bezetting zonder drums.

De muziek is tegelijk complex én verrassend eenvoudig.  De band heeft de muziek met veel zin voor meesterlijk ambacht en persoonlijke inbreng geïnterpreteerd en tot leven gewekt. 

Laat je meeslepen in dit muzikaal mysterie, laat de echte wereld even los en ontdek het bevrijdend gevoel om iets niet te begrijpen.


Met: Jef Neve piano | Jasper Høiby (DK) contrabas | Teus Nobel (NL) trompet | Nicolas Kummert, Bruno Van der Haegen en Andy Dhondt tenorsax | Pieter Kindt bastrombone

Gerelateerde events

WERF1853: Aafke Romeijn

| Cc Strombeek
Podium 2020-2021 WERF1853 Podium Muziek
Midden tussen de vele werven in Strombeek, springt er deze zomer één uit: WERF1853. De bruisende zomerbar van Cc Strombeek. Aafke Romeijn schrijft sciencefiction over niet-bestaande ziektes, maakt Nederlandstalige electropop over snelwegen en gedichten over failliete winkelketens.
Tickets

School is Cool

| Eldorado
Podium 2020-2021 Podium Muziek
School is Cool, de band rond Johannes Genard, is helemaal terug met een nieuw album. Haast profetisch klinkt de titel 'Things That Don't Go Right'. 10 jaar geleden wonnen ze Humo's Rock Rally. Hun popliefde staat nog steeds centraal, maar er is ook plaats voor instrumentale opbouw en langere songs.
Tickets

Willy Sommers

Sommers of '69

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Muziek
‘Sommers of ‘69’ duikt de theaters in! Want Willy Sommers en zijn muzikanten krijgen maar niet genoeg van die zomer uit 1969. Met veel plezier wekt hij die anno 2020 weer tot leven. Bereid je voor op een throwback naar the summer of love. Uiteraard vergeet hij zijn eigen halve eeuw aan hits niet.
Tickets