Muziek Podium Seizoen 2017-2018

Jasper Steverlinck is in de eerste plaats bekend als frontman van de succesvolle band Arid, die rond de millenniumwissel alomtegenwoordig was in de hitlijsten en op festivalpodia.

Op het ogenblik dat de groep er na goed 15 jaar de stekker uittrok, had Jasper al de eerste stappen richting een solocarrière gezet. Zo was er de hitsingle ‘Life on Mars’, een cover van David Bowie, in 2004 verscheen het album ‘Songs Of Innocence’ en hij zorgde voor kippenvel met de single ‘Things That I Should Have Done’.

Jasper Steverlinck presenteert tijdens deze tournee de langverwachte opvolger, waarvan de single 'That's not how dreams are made' al een veelbelovende voorbode was.

Op deze plaat gaat hij terug naar de bron: zijn unieke stem. Zijn schrijftalent is gerijpt, de teksten rollen schijnbaar moeiteloos over zijn tong. Klinkend als een klok, mede dankzij producer Jean Blaute. En slechts begeleid door een gitaar en de briljante piano van Valentijn Elsen, blinken de nummers uit in eenvoud. Dit najaar is Vlaanderen de eerste halte op weg naar de rest van de wereld.

 

Luister op Spotify

Gerelateerde events