Muziek Podium Seizoen 2017-2018

Jasper Steverlinck is in de eerste plaats bekend als frontman van de succesvolle band Arid, die rond de millenniumwissel alomtegenwoordig was in de hitlijsten en op festivalpodia.

Op het ogenblik dat de groep er na goed 15 jaar de stekker uittrok, had Jasper al de eerste stappen richting een solocarrière gezet. Zo was er de hitsingle ‘Life on Mars’, een cover van David Bowie, in 2004 verscheen het album ‘Songs Of Innocence’ en hij zorgde voor kippenvel met de single ‘Things That I Should Have Done’.

Jasper Steverlinck presenteert tijdens deze tournee de langverwachte opvolger, waarvan de single 'That's not how dreams are made' al een veelbelovende voorbode was.

Op deze plaat gaat hij terug naar de bron: zijn unieke stem. Zijn schrijftalent is gerijpt, de teksten rollen schijnbaar moeiteloos over zijn tong. Klinkend als een klok, mede dankzij producer Jean Blaute. En slechts begeleid door een gitaar en de briljante piano van Valentijn Elsen, blinken de nummers uit in eenvoud. Dit najaar is Vlaanderen de eerste halte op weg naar de rest van de wereld.

 

Luister op Spotify

Gerelateerde events

Een nieuw jaar, een nieuwe Frank

Frank Vander linden

| Eldorado
Muziek Podium Seizoen 2017-2018
Frank Vander linden (De Mens), kan het ook alleen. Dat bewees hij reeds met zijn solodebuut. Dat bewijst hij begin 2018 nogmaals met een nieuw soloalbum, en talrijke intieme concerten. Een nieuwe manier om de songschrijver en vertellende muzikant Vander linden van dichtbij te leren kennen.
Tickets

PIPAS

Lokale helden

| Foyer Cc Strombeek
MiXXit (jongeren) Jazz Muziek Podium Seizoen 2017-2018 Nieuw
Vrijdag 27 april organiseert Poppunt de derde editie van Lokale Helden. Net als vorig jaar doen wij hier opnieuw aan mee. Aansluitend op de jongerenvoorstelling van Hand in Hand zal het muziekduo PIPAS (Evelien Moens en Lies Van Lammeren) een live set spelen in onze foyer. GRATIS!