Podium 2020-2021 Podium Muziek


Wanneer we het geschiedenisboek van de Belpop erbij nemen, is Guy Swinnen niet zomaar een bladzijde, maar een heel hoofdstuk. Deze sympathieke muzikale duizendpoot uit Diest is immers zoveel meer dan de ceremonieleider bij The Scabs, waarmee hij inmiddels veertig jaar op de teller heeft staan.

Hij is ook bekend van zijn eigen band, toepasselijk de Guy Swinnen Band genaamd. Of van zijn succesvolle samenwerkingen met andere artiesten. Of van zijn verdienstelijke passage bij Liefde Voor Muziek, waar hij steevast wist te verrassen en te ontroeren.

In 2020 wordt Guy Swinnen 60. En dat mag gevierd worden. Niet alleen persoonlijk, maar ook muzikaal: hoog tijd om het verhaal van Guy Swinnen te vertellen.

Samen met zijn band gaat hij op theatertour en brengt hij naast een bloemlezing uit eigen oeuvre, ook covers van zijn muzikale helden, die hem vormden tot de muzikant die hij nu is.

met: Guy Swinnen zang, gitaar | David Piedfort gitaar | Bart Buls bas, zang | Marcus Weymaere drums

Gerelateerde events

School is Cool

| Eldorado
Podium 2020-2021 Podium Muziek
School is Cool, de band rond Johannes Genard, is helemaal terug met een nieuw album. Haast profetisch klinkt de titel 'Things That Don't Go Right'. 10 jaar geleden wonnen ze Humo's Rock Rally. Hun popliefde staat nog steeds centraal, maar er is ook plaats voor instrumentale opbouw en langere songs.
Tickets

Jef Neve

speelt met u!

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Jazz Muziek
Niet de aangekondigde tournee rond zijn laatste album, maar wel Jef Neve solo. Hij improviseert op aangeven van het publiek. Ontdek samen met deze meester-componist en dito improvisator waartoe hij allemaal in staat is “on the spot”.
Tickets