Podium 2019-2020 Podium Spektakel Acrobatie Humor

 

DE STARTPLAATS EN DE KASSA VAN DE VOORSTELLING IS AAN DE SINT-JOZEFSSCHOOL (SINT-AMANDSPLEIN)!

Waarom door een stad stappen als je ook kunt klimmen en springen langs dakgoten, gevels en bomen? Die vraag beroert Ward Mortier en Thomas Decaesstecker van Be Flat, een jong gezelschap dat zich specialiseert in ‘urban acrobatie’: een mengvorm van circus, improvisatie en straattheater.

'Follow me' speelde eerder in Leuven, Gent en Brugge. Nu openen ze óns nieuwe seizoen. In hun parcoursvoorstelling 'Follow me' gidst het duo je door de straten van Strombeek, maar dan mét een hoop halsbrekende toeren onderweg.  Geen herneming, want elke opvoering creëren de heren van Be Flat opnieuw volgens de ruimte die ze aantreffen. Een op maat gemaakte voorstelling dus! 

De buurt wordt omgetoverd tot een podium met de gevels als decor, de straten als danstapijt en het verkeer als soundscape. Schakel je smartphone uit, strik je veters goed en dompel je onder in deze unieke parcours-voorstelling.

Gerelateerde events

Lezing-concert: Quatuor Danel & Virpi Räisänen (sopraan) & Pieter Bergé

Uitstap Leuven

| Cc Strombeek
Podium 2019-2020 Podium Klassiek Educatie Volwassenen
Het onovertroffen Quatuor Danel neemt je op sleeptouw in een concert dat leidt van Beethoven naar Schönberg en terug. Als geen ander slagen de Danels er telkens in om spelenderwijs te laten horen hoe vernieuwing voortkomt uit traditie. Verfijning en helderheid zijn daarbij hun sterkste troeven.
Tickets

KNAUS

Brut / Alexia Leysen

| Westrand Dilbeek
Podium 2019-2020 Podium Theater
Monoloogvirtuoos Valentijn Dhaenens (SKaGeN, DegrotemonD, DeKleineOorlog) kruipt in de huid van cultauteur Karl Ove Knausgård.
Tickets

Filmfratsen: Binti

(8+)

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2019-2020 Podium Familie Film
Nieuw dit seizoen: ‘Filmfratsen’ op zondag! Vanaf 10u trakteren we je op een experimenteerlab rond film & multimedia, gevolgd door een avontuurlijke, eigenzinnige of gewoon supergoede film voor het hele gezin. We trappen ‘Filmfratsen’ af met de bejubelde Vlaamse jeugdfilm ‘Binti' (8+).
Tickets