Film Seizoen 2017-2018


Nadat ze al samen de succesvolle televisieseries Clan en het internationaal gelauwerde Beau Séjour regisseerden, richt het Brusselse regieduo Kaat Beels en Nathalie Basteyns zich met Façades nu op het grote scherm. Dit intrigerende drama volgt de veertigjarige Alex die intrekt bij haar dementerende vader nadat haar moeder hem liet stikken. Op het eerste zicht een mooi gebaar van een bezorgde dochter, maar wanneer ze begint te reflecteren over haar eigen leven en huwelijk, dreigt het masker van de behulpzame Alex te scheuren. Wat speelt er zich echt af achter haar zorgvuldig opgetrokken pantser? 

Regie: Kaat Beels en Nathalie Basteyns/ Met: Natali Broods, Johan Leysen, Theo Maassen, Frieda Pittoors e.a./ B, 2017/ 1u40

Voor de film volgt een inleiding door regisseur Kaat Beels.

Bekijk de trailer

Gerelateerde events

Der Hauptmann

avant-première Film Fest Gent On Tour #10

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Seizoen 2017-2018
Der Hauptmann vertelt het verhaal van de gedeserteerde Wehrmacht-soldaat Willy Herold in 1945. Hij trekt in de laatste dagen van de oorlog een gevonden officiersuniform aan. Het duurt niet lang voordat hij zich ook de bijpassende hautaine wreedheid aanmeet.
Tickets

Paddington 2 (6+)

ontbijtfilm

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Familie Seizoen 2017-2018 Nieuw
In de langverwachte vervolgfilm op de wereldwijde kaskraker zien we Paddington gelukkig gesetteld met de familie Brown in Windsor Gardens. Daar is hij een populair lid van de gemeenschap geworden:... met Hugh Grant, Brendan Gleeson, Jim Broadbent.
Tickets

Human Flow

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Seizoen 2017-2018
De befaamde Chinese kunstenaar Ai Weiwei, die zelf tijdens de Culturele Revolutie in China zijn hele hebben en houden moest achterlaten, brengt in 'Human Flow' de vluchtelingencrisis op op een poëtische manier in beeld, in deze docu waarin empathie en verbeelding centraal staan.
Tickets