Film Seizoen 2017-2018


Nadat ze al samen de succesvolle televisieseries Clan en het internationaal gelauwerde Beau Séjour regisseerden, richt het Brusselse regieduo Kaat Beels en Nathalie Basteyns zich met Façades nu op het grote scherm. Dit intrigerende drama volgt de veertigjarige Alex die intrekt bij haar dementerende vader nadat haar moeder hem liet stikken. Op het eerste zicht een mooi gebaar van een bezorgde dochter, maar wanneer ze begint te reflecteren over haar eigen leven en huwelijk, dreigt het masker van de behulpzame Alex te scheuren. Wat speelt er zich echt af achter haar zorgvuldig opgetrokken pantser? 

Regie: Kaat Beels en Nathalie Basteyns/ Met: Natali Broods, Johan Leysen, Theo Maassen, Frieda Pittoors e.a./ B, 2017/ 1u40

Voor de film volgt een inleiding door regisseur Kaat Beels.

Bekijk de trailer

Gerelateerde events

Beast

avant-première Film Fest Gent On Tour #13

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Seizoen 2017-2018
Elke derde dinsdag van de maand selecteert Film Fest Gent een kwaliteitsfilm die On Tour in avant-première getoond wordt. Jessie Buckley (War and Peace) en Johnny Flynn (Clouds of Sils Maria) spelen de hoofdrollen in Beast, de romantische thriller van regisseur Michael Pearce.
Tickets

De Buurtspion

| CC Strombeek - Schouwburg
Lager onderwijs Scholen JEF Film Seizoen 2018-2019
Agathe-Christine wil dolgraag privédetective worden. Ze bijt zich vast in haar eerste zaak: in de buurtwinkel verdwijnen er voortdurend koekjes. Het grootste mysterie kan A.C. echter niet oplossen. Wat zijn die kriebels in haar buik wanneer ze haar nieuwe buurjongen ziet?

Pieter Embrechts

A Street Concert*** Gezongen Portretten op Doek

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Wijde Wereld Weken Muziek Theater Podium Podium 2018-2019
Pieter Embrechts interviewde zijn buren in de Turnhoutsebaan (Antwerpen). Het resultaat van alle interviews is een indringende muziektheatervoorstelling waarin de verhalen verteld worden via songs en filmische portretten. Een kruisbestuiving van cinema, docu, muziek en theater.
Tickets