Open alle dagen vanaf 11u.
Keuken open van 12-14u & 18-21u.
Reserveren kan via 02 263 03 59 of cultuurbarbar@ccstrombeek.be

Raadpleeg de menukaart hier.

Sinds september 2014 wordt de foyer van Cultuurcentrum Strombeek uitgebaat door Lobke en Lennert Van Belle, broer en zus. Zij leggen met hun Cultuur Bar Bar de nadruk op een uitgebreide eetkaart tegen democratische prijzen, gecombineerd met een uitmuntende service van het personeel.

In tegenstelling tot wat de naam laat vermoeden is Cultuur Bar Bar dé plek bij uitstek voor cultuurliefhebbers die willen genieten van een hapje en drankje tijdens hun bezoek aan het Cc. Daarnaast verwelkomen Lobke en Lennert ook alle culinaire fans met een uitgebreide eetkaart die uitsluitend versbereide gerechten bevat. Ook bedrijfsseminaries, bijeenkomsten van verenigingen of familiefeesten kunnen met een persoonlijke aanpak tot in de puntjes worden verzorgd.

Of je nu snel een drankje komt halen tijdens de pauze van een voorstelling, ’s morgens even langskomt voor een heerlijke koffie, ’s middags wil genieten van een dagschotel, of ’s avonds uitgebreid wil komen dineren; Cultuur Bar Bar verwelkomt iedereen met een glimlach, 7 dagen op 7 van ’s morgens tot ‘s avonds laat.