Podium 2019-2020 Podium Klassiek


Programma:

George Enescu - Ballade
Ludwig van Beethoven - Kreutzersonate nr. 9 opus 47
Gabriel Fauré - Sonate nr. 1 in A

Uitvoerders:

Stephanie Proot (piano)
Claire Dassesse (viool)

Deze jonge talentvolle musici genoten een opleiding aan de Muziekkapel Koningin Elisabeth en brengen muziek van de bovenste plank.

Claire Dassesse (viool), Aurore Dassesse (cello) en Stephanie Proot (piano) werden in 2012 door het Euterpe-festival in Kortrijk uitgenodigd om het trio van Anton Arensky te spelen. Na het overweldigende succes besloten ze om een permanent kamermuziekensemble op te richten. Het Ensembl’Arenski was een feit. De jonge vrouwen kijken met een frisse blik naar het ‘grote repertoire’. Tegelijk laten ze het publiek kennismaken met minder bekende werken. 
In 2017 werden ze winnaar van Supernova, een wedstrijd voor jong klassiek talent.

In Grimbergen staat Ensembl’Arenski in duo op het podium.

Gerelateerde events

Cosy Brass Quartet

Moon River & Puppet Walz

| Oyenbrugmolen
Podium 2019-2020 Podium Klassiek
2019 wordt een feestelijk jaar voor de Oyenbrugmolen en zijn omgeving. Hierbij verbindt het water van de Maalbeek heden, verleden en toekomst. Het Cosy Brass Quartet zet de elementen water en feest alvast om in bruisende muziek!
Tickets

Zomerafsluiter: Iedereen held(in)! (3+)

i.s.m. Gemeentebestuur Grimbergen, OCMW Grimbergen

| Vandernootpark
zomervakantie Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Altijd al gedroomd van ‘held(in) voor één dag’? Vandaag zorgen wij ervoor dat je kan glimmen van trots! Via tal van activiteiten beleef je een namiddag vol ‘divaplezier en heldengeweld’ samen met (o)ma of (o)pa. Spelen, zich amuseren en vooral buiten zijn staan op het zomers menu!