Podium Podium 2019-2020 Klassiek


Programma:

George Enescu - Ballade
Ludwig van Beethoven - Kreutzersonate nr. 9 opus 47
Gabriel Fauré - Sonate nr. 1 in A

Uitvoerders:

Stephanie Proot (piano)
Claire Dassesse (viool)

Deze jonge talentvolle musici genoten een opleiding aan de Muziekkapel Koningin Elisabeth en brengen muziek van de bovenste plank.

Claire Dassesse (viool), Aurore Dassesse (cello) en Stephanie Proot (piano) werden in 2012 door het Euterpe-festival in Kortrijk uitgenodigd om het trio van Anton Arensky te spelen. Na het overweldigende succes besloten ze om een permanent kamermuziekensemble op te richten. Het Ensembl’Arenski was een feit. De jonge vrouwen kijken met een frisse blik naar het ‘grote repertoire’. Tegelijk laten ze het publiek kennismaken met minder bekende werken. 
In 2017 werden ze winnaar van Supernova, een wedstrijd voor jong klassiek talent.

In Grimbergen staat Ensembl’Arenski in duo op het podium.

Gerelateerde events

Bagaar

Toneelhuis / Arsenaal / Lazarus

| CC Strombeek - Schouwburg
Theater Podium Podium 2018-2019
Guy Cassiers zet zijn theatrale zoektocht verder naar de donkerste diepten van de menselijke ziel. In combinatie met LAZARUS is dat gegarandeerd een confrontatie tussen scenografische precisie en baldadige speelsheid, tussen literaire ernst en schijnbare lichtvoetigheid.
laatste plaatsen

Mannen

J. Cleymans, Coco Jr., J. Van Hyfte, H. Damen

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Podium 2018-2019
Jelle Cleymans, Coco Jr., Joost Van Hyfte en Hubert Damen zetten alles op alles om de kloof tussen man en vrouw te dichten. Met toepasselijke liedjes wordt er een antwoord geformuleerd op de vraag die je niet durfde stellen, maar wel wilde weten.
laatste plaatsen

Willie Wartaal

Opening Zomers Pop-Upterras

| Cc Strombeek
Pop-upterras Muziek Podium
The one and only Willie Wartaal (bekend van de Jeugd van Tegenwoordig) opent dit jaar het Zomers Pop-Upterras van Cc Strombeek!