Humor Podium Seizoen 2017-2018

Els de Schepper heeft een indrukkend podiumpalmares: televisie, musicals (met o.a. een glansrol in 'Piaf'), lezingen, theater én muziek. Het best is ze gekend om haar krachtige en succesvolle onewomanshows, een woord dat bijna voor haar werd uitgevonden. In haar nieuwe comedyshow ‘Red Mij!’ roept zij het publiek op om haar te redden van de steeds sneller voorbijrazende tijd. En ook een heel klein beetje van zichzelf. Op haar beurt bezorgt ze haar toeschouwers een onvergetelijke avond. Met haar laatste nieuwe single 'Kom uit de Kast' veroverde ze in enkele weken de Vlaamse hitlijsten. Meer dan ooit grappig en ontroerend. Meer dan ooit een aanrader.

De ‘grande dame’ van het Vlaamse cabaret” - De Standaard

Dit was haar beste show ooit” - Radio 2

Mooie en integere momenten, in een show waarin Els de Schepper de zaal regelmatig aan het bulderlachen kreeg” - Gazet van Antwerpen

Gerelateerde events

Chefs

Yllana

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018
Een prestigieuze chef-kok heeft zijn inspiratie verloren en stelt zijn vertrouwen in een maf team om een spectaculair recept te maken en zo de sterren van zijn restaurant te handhaven. Dit waanzinnig Spaans gezelschap nodigt je uit om mee te kijken naar wat in hun hilarische pot wordt gekookt.
Tickets

De Ronde van Begijn

Begijn Le Bleu

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
Een koersshow met panache waarin comedian en wielerfanaat Begijn Le Bleu aan de vooravond van de grote voorjaarsklassiekers twee bekende coureurs op bezoek krijgt: Edwig Van Hooydonck en Paul Herygers. Bernard Bidon draait ondertussen fijne muziekjes en staat garant voor een topsfeer.
Tickets

Schoft (herneming)

Kommil Foo

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
Het is het leven zelf dat een klein schoftje is… het slaat, zalft, schuurt en het ergst van al: het eindigt. In deze productie diept Kommil Foo zijn unieke en persoonlijke stijl verder uit: hilarisch en ontroerend tegelijk. Virtuoos gemusiceerd, loepzuiver gezongen, fysiek en stomend verteld.
Tickets