Humor Podium Seizoen 2017-2018

Els de Schepper heeft een indrukkend podiumpalmares: televisie, musicals (met o.a. een glansrol in 'Piaf'), lezingen, theater én muziek. Het best is ze gekend om haar krachtige en succesvolle onewomanshows, een woord dat bijna voor haar werd uitgevonden. In haar nieuwe comedyshow ‘Red Mij!’ roept zij het publiek op om haar te redden van de steeds sneller voorbijrazende tijd. En ook een heel klein beetje van zichzelf. Op haar beurt bezorgt ze haar toeschouwers een onvergetelijke avond. Met haar laatste nieuwe single 'Kom uit de Kast' veroverde ze in enkele weken de Vlaamse hitlijsten. Meer dan ooit grappig en ontroerend. Meer dan ooit een aanrader.

De ‘grande dame’ van het Vlaamse cabaret” - De Standaard

Dit was haar beste show ooit” - Radio 2

Mooie en integere momenten, in een show waarin Els de Schepper de zaal regelmatig aan het bulderlachen kreeg” - Gazet van Antwerpen

Gerelateerde events

Imagine Toi

Julien Cottereau

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018
‘Imagine Toi’ is een bekoorlijke en gelauwerde solovoorstelling van Julien Cottereau, jarenlang de clown-mimespeler uit 'Saltimbanco' van Cirque du Soleil. Deze ondeugende 'Peter Pan' creëert een naïef personage. Een simpele jongen die de grote mensen charmeert met zijn glimlach en spelplezier.
Tickets

Wat een geluk (Première)

Nele Bauwens

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
De hele wereld heeft kinderen. Behalve Nele Bauwens. Moet zij daarom integraal gek worden? Of kan zij juist verlicht ademhalen? 'Wat een geluk’ is de tweede cabaretvoorstelling van Nele Bauwens. Dolkomisch en doodserieus. Grappig en ontroerend. Hilarisch en poëtisch.
Tickets