Workshop/ lezing/ ateliers beeldende kunsten

Zeefdruk op papier | Basiscursus

Twee zaterdagen

vanaf - | Piereman
Volwassenen Educatie Seizoen 2017-2018
Teken je graag? Ben je benieuwd naar de druktechniek die o.m. Andy Warhol gebruikte? Tijdens deze kennismaking maak je eerst een geschikte illustratie. Daarna zetten we die op een zeef, zodat je je eigen illustratie kan overbrengen op stof.

Voorbij de Bolero | Maurice Ravel

Lezing door Klaas Coulembier

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Lezing Volwassenen Educatie Klassiek Seizoen 2017-2018
Tám, tatatatám, tatatatám tam, tám, tatatatám, tatata tatatatatata Tám, tatata… Juist, de Bolero; hét visitekaartje van Maurice Ravel. Maar eigenlijk was de bolero meer een grap dan een echte compositie. De muzikale horizon van Ravel reikt oneindig veel verder dan dit curiosum.
Tickets

Spiegelreflexcamera voor beginners

Twee zaterdagen

vanaf - | Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Volwassenen Educatie Seizoen 2017-2018
Je hebt een spiegelreflexcamera, maar weet niet waar alle knopjes voor dienen? Na deze workshop haal je het beste uit je camera. Je leert de basisbegrippen van de fotografie en past ze al doende toe.

Ravel & Co

Uitstap Festival 20/21

| Cc Strombeek
Volwassenen Educatie Klassiek Podium Seizoen 2017-2018
Maurice Ravel is één van de meest geliefde componisten van de 20ste eeuw. Dat komt niet enkel door zijn populaire Boléro, maar vooral door de melodische rijkdom en kleurenpracht van zijn muziek. Tijdens deze Ravel-dag krijg je een waaier aangeboden uit zijn delicieuze instrumentale kamermuziek.
Tickets
pagina 1 van 3 volgende pagina