Educatie voor kinderen

CoLor BoX (6-12j.)

op zaterdag (najaar)

vanaf - | Piereman
Kinderen Educatie Seizoen 2017-2018
Tijdens dit nieuwe verfrissende jeugdatelier vormt de leefwereld van de kinderen de belangrijkste inspiratiebron. Er wordt geluisterd naar hun spontane gedachten en zo komen we samen tot allerlei creatieve ideeën.
Tickets

KAAp: Op Hazenpad met Barry (6-12j.)

Kunstzinnige uitstap

| Prinsenbos
Kinderen Educatie Seizoen 2017-2018
Kunstzinnige uitstap voor nieuwsgierige, creatieve kinderen. Leef je buiten uit tussen de bomen en struiken. Vandaag zie je misschien wel ergens een springende, dansende, acrobatische… haas van Barry Flanagan voorbij rennen in het Prinsenbos van Grimbergen.
Tickets

Spooksproken (9-12j.)

Yogatweedaagse

vanaf - | Soenszaal Cc Strombeek
Kinderen Educatie Seizoen 2017-2018
Soms droom ik over spoken, maar liever fantaseer ik over sprookjes allerlei. ‘Spooksproken’ wordt een creatieve yogatweedaagse vol spel, beweging, rust en creativiteit. We dansen als spoken, yogaën met de meest fantastische sprookjes in het achterhoofd en knutselen bijhorende ‘spooksproken’.
Tickets

Het geheim van Mijnheer Fontein (3-6j.)

2 voormiddagen

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Seizoen 2017-2018
Mijnheer Fontein is me er eentje. In de plaats van dingen rechtop te zetten, zet hij ze op zijn kop. Als grapje timmerde hij een kapstok vast tegen een vloer. Wil je meer weten over zijn fratsen en maak jij graag ook eens een schilder- of tekenwerkje ondersteboven?
Tickets

Voltage! (8-12j.)

Creatief met elektriciteit

| Cursuslokaal Cc Strombeek
Kinderen Educatie Seizoen 2017-2018
We leren wat elektriciteit is en gaan ernaar op zoek in en rond Cc Strombeek. We maken kennis met de basisonderdelen van de elektronica (led, weerstand, batterij, condensator...), kijken in welke vorm we ze elke dag tegenkomen en gebruiken en hoe we er mee kunnen omgaan om zelf dingen te maken.
Tickets
pagina 1 van 3 volgende pagina