Het culturele leven wordt in 2020 grondig op de rem gezet. Omdat in onzekere tijden alles mogelijk is, is dit programma ten zeerste onderhevig aan veranderingen. 

Ook bij de ateliers, cursussen en workshops houden wij rekening met de geldende coronarichtlijnen. Check daarom steeds de info bij de verschillende activiteiten. Want gezondheid is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. 


Zeefdruk

| Cc Strombeek
Educatie 2020-2021 Educatie Volwassenen
Een ideale kennismaking met zeefdruk, maar ook fijn om te experimenteren als je al wat ervaring hebt. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met de sjabloontechniek.
geannuleerd

Swishing

| Charleroyhoeve
Educatie 2020-2021 Duurzaam Educatie Volwassenen
Tijdens een swishing kan je kleding ruilen, tweedehandskledij kopen en verkopen. Je kan er je kapotte kledingstukken gratis laten repareren of pimpen.

Repair Café

| Cc Strombeek
Educatie 2020-2021 Duurzaam Educatie Volwassenen
Een nieuw toestel kopen of het oude laten herstellen? Spaar het milieu en je portemonnee en geef repareren een kans! Ervaren herstellers kunnen je een handje helpen in ons Repair Café.

Print-Paradijs

8-12 jaar

| Piereman
Educatie 2020-2021 Educatie Kinderen Workshop
Experimenteel atelier voor 8-plussers. ‘Marmeren’ staat centraal; dit is een bijzondere techniek waarmee je onmiddellijk resultaat boekt. We marmeren op verschillende soorten papier, plastic en foam.
Tickets
pagina 1 van 2 volgende pagina