Podium 2019-2020 Podium Klassiek Muziek


Echo Collective 
is een groep klassiek geschoolde muzikanten met Brussel als uitvalsbasis. In het verleden stonden ze al op de planken met Blixa Bargeld en A Winged Victory for the Sullen én werkten ze nauw samen met componist Jóhan Jóhannsson en de synthpop-veteranen van Erasure. Bovendien mag het collectief ook Nils Frahm tot zijn fans rekenen want hij nodigde hen uit voor de prestigieuze Philharmonie de Paris.

In 2016 vroeg Kurt Overbergh (Ancienne Belgique) hen om Amnesiac van Radiohead onder handen te nemen en te laten klinken als een klassiek meesterwerk. Het indringende resultaat is uitgebracht door het Berlijnse label !K7 (gekend van de artist curated series LateNightTales met o.a. Nils Frahm, The Cinematic Orchestra, BadBadNotGood, Jon Hopkins...).

Op het podium zorgt het ensemble voor een intense live-ervaring dankzij een indrukwekkende wall of sound, opgetrokken uit strijkers, piano en elektronica. Ontdek het vooral zelf en laat je meevoeren naar de buitenaardse wereld van Radiohead.

In samenwerking met Westrand Dilbeek. Concert i.h.k.v. Autumn Falls. 

Echo Collective plays Pyramid Song (Radiohead)

Gerelateerde events

Cosy Brass Quartet

Moon River & Puppet Walz

| Oyenbrugmolen
Podium 2019-2020 Podium Klassiek
2019 wordt een feestelijk jaar voor de Oyenbrugmolen en zijn omgeving. Hierbij verbindt het water van de Maalbeek heden, verleden en toekomst. Het Cosy Brass Quartet zet de elementen water en feest alvast om in bruisende muziek!
Tickets

Zomerafsluiter: Iedereen held(in)! (3+)

i.s.m. Gemeentebestuur Grimbergen, OCMW Grimbergen

| Vandernootpark
zomervakantie Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Altijd al gedroomd van ‘held(in) voor één dag’? Vandaag zorgen wij ervoor dat je kan glimmen van trots! Via tal van activiteiten beleef je een namiddag vol ‘divaplezier en heldengeweld’ samen met (o)ma of (o)pa. Spelen, zich amuseren en vooral buiten zijn staan op het zomers menu!