Duurzaam Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen


Tijdens dit speelse familiefestival kan je de vroege lente ruiken, het gras tussen je tenen voelen kriebelen en de vogels horen fluiten.

Laat je onderdompelen in een magisch natuuravontuur boordevol bruisende, beeldende, beestige en ‘bomige’ activiteiten voor jong en oud!

Alvast een voorsmaakje van enkele activiteiten:

'De Grote Reis van Meneer Beer' (Theater Tieret in coproductie met WALRUS) 
Op een ochtend krijgt Meneer Beer post van zijn verre neef, Ivo Ijsbeer. Die voelt nattigheid nu heel zijn huis aan het smelten gaat. Kunnen Meneer Beer en de Woeste Wolven Ivo een pootje toesteken voor het hem écht te warm wordt?  Meneer Beer trekt op avontuur langs nieuwe muzikale (bos)paden, samen met alle Woeste Wolven. 'De Grote Reis van Meneer Beer' wordt een muzikaal bosfestijn voor alle kleine durvers en grote berenvrienden. 

Word boomkunstenaar voor 1 dag 
Met snoeiafval, twijgen en takken vlechten we samen een mooie houtsculptuur die we nog lang zullen blijven bewonderen voor ons cultuurcentrum.

Animatiefilmstudio Rekker zoekt voor ons - over de landgrenzen heen - de allerbeste kortfilms bij elkaar, speciaal op maat van Door De Bomen!

Restaurant ‘Chez COL’
Een ludiek buffet voor jong en oud(er) waar je zelf de handen uit de mouwen kan steken. Heb je een artistiek hongertje? Entrez en leg uw ei Chez Col!

En nog zoveel meer...

Koop nu reeds een festivalpas en kies later als eerste uit het ruime aanbod van activiteiten!

Vlieg

Gerelateerde events

Zero Waste Rollercoaster

Workshop

| Cc Strombeek
Duurzaam Educatie 2019-2020 Educatie Volwassenen
Ben je helemaal klaar om te starten met een Zero Waste levensstijl? Wil je graag in één keer de beste, gemakkelijkste én goedkoopste tips te weten komen? Heb je zelf nog vragen bij bepaalde accessoires? Dan is deze rollercoaster iets voor jou.
Tickets

Repair Café & Swishing

| Cc Strombeek
Duurzaam Educatie 2019-2020 Educatie Volwassenen
Op deze zaterdag combineren we Repair Café met een editie van Swishing! Inmiddels een bekende en zeer bekende formule. Dus laat je kapotte toestel repareren en schaf meteen, helemaal duurzaam, een nieuwe garderobe aan.